Forumi YouthSpeak nga AIESEC Albania

AIESEC in Albania organizon për të dytin vit forumin YouthSpeak. Ky forum është pjesë e lëvizjes globale YouthSpeak Movement (qe shtrihet në mbi 126 shtete) dhe synon të rrisë bashkpunimin midis të rinjve dhe liderave në fusha të ndryshme për të sjellë një ndryshim të prekshëm në problematikat kryesore në botë.  

YouthSpeak Forum mbështetet në tri shtylla, Inspire, Engage dhe Act. Gjatë eventit do të zhvillohen fjalime dhe panele diskutimi nga personalietete të njohura , workshope  .

Në mbështetje të Social Development Goals nga United Nations, më datë 19 Nëntor, pranë Hotel Sheraton , do të zhvillohet forumi nën temën:

‘‘Achieving quality education through practical learning. Learn by doing!’’

Për me shumë informacion ,ju lutem vizitoni kete LINK

Per te aplikuar kliko kete LINK

Leave a Comment