Fitoni 50,000£/ Konkurs në Londër

Kush mund të aplikojë: kandidatët në moshën 18 vjeç ose më të mëdhenj nga e gjithë bota
Çmimi: 50,000 paund dhe udhëtimi për pesë marrjen në Konkursin e Ideve në Londër do të jetë i mbuluar
Përshkrimi
Me 600 sipërmarrës dhe investitorë që marrin pjesë, dhe mbi 50 start-upe që ekspozojnë, ‘Elevating Ideas London 2018’ është vendi i duhur për të qenë i pranishëm! Do të përzgjidhen dhe do të ftohen 10 ekipe në Londër (të gjitha shpenzimet e mbuluara). Në fund të eventit do të shpallet fituesi i konkursit.

Kriteret:
Aplikimet nga kandidatë nga e gjithë bota, pavarësisht nga lloji i ideve dhe nga sfondi profesional apo arsimor i do të pranohen.
Në mënyrë që të pranohen aplikimet tuaja ju duhet:
• Të dorëzoni aplikimin e plotësuar;
• Të jeni në moshën 18 vjeç ose më të mëdhenj, nga e gjithë bota;
• Të keni të paktën një përfaqësues të ekipit tuaj në dispozicion për të udhëtuar në Londër për eventin e konkursit, më 6 tetor 2018.

Çmimet:
Fituesit të ‘Elevating ideas’ do t’i jepet 50,000 paund dhe do të përfitojë promovimin, mjetet dhe njohjet që do të krijohen.
Shpenzimet e udhëtimit për një anëtar të ekipit tuaj do të mbulohen nga WorldLabs.
Si të aplikoni?
Hapi 1 – Regjistrohuni në këtë LINK;
Hapi 2 – Krijoni një projekt dhe aplikoni duke iu përgjigjur pyetësorit;
Hapi 3 – Ngarko një video 60 sekonda në projektin tënd për të përfunduar apilikimin tuaj;
Hapi 4 – Lidhuni dhe angazhohuni me njerëzit e duhur që mund t’ju ndihmojnë të rrisni idenë tuaj.
Për më shumë informacione ju lutemi vizitoni faqen zyrtare duke klikuar në këtë LINK.

Afati: 3 shtator 2018

Leave a Comment