Event në Tiranë/ “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bashkimi Evropian (BE) organizojnë ditën e Enjte, datë 12 Prill 2018, tek Hotel Tirana International, aktivitetin:

“Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Për më shumë informacion kontaktoni në tel: +3554 2259439; +355 69 70 65 650; E-Mail: bazee@ebrd.com.

Image may contain: text

Leave a Comment