Erasmus+/ Trajnim për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në Poloni

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin Teknologjik Bialystok, Poloni.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

– Trajnim për stafin akademik (në Javën Ndërkombëtare të Trajnimit, 2 – 6 dhjetor 2019);

Kohëzgjatja e mobilitetit:

– 5 ditë + 2 ditët e udhëtimit;

Fushat e studimit:

-Informatikë;

-Teknologji Informacioni dhe Komunikimi;

Bursat përfshijnë:

– Kompensimin ditor 140 Euro;

– Kostot e udhëtimit (në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës)

Afati i aplikimit: 1 Tetor 2019

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment