Erasmus +/ Bursa në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

– Shkëmbimin e studentëve për studime;

Nivelet e mobilitetit për studentët:

– Bachelor;

Kohëzgjatja e mobilitetit:

– Bachelor (5 muaj);

Fushat e studimit:

-Administrim Biznesi;

– Gjuhë e Huaj;

Për t’u njohur me katalogun e programeve të studimit të ofruar nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara të Nysës, Poloni klikoni në këtë LINK.

Bursat përfshijnë:

– Kompensimin mujor (800 Euro në muaj për studentët)

– Kostot e udhëtimit (në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës)

Afati për aplikim: 17 Tetor 2019

Për më shumë informacione klikoni në kët LINK.

Leave a Comment