Elektromagjia SHPK kërkon Menaxher Shitje

Përshkrimi

Kompania Elektromagjia shpk qe ushtron akitivitetin ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektroshtepiake (Miele & Teka), me adrese: Rr Sulejman Delvina perballe hotel Diplomatit tek shkolla Vasil Shanto, kerkon te punesoje nje manaxher per shitjen ne terren.

Kualifikimet / Kërkesat

Personi i interesuar per kete pozicion duhet:- te kete eksperience ne fushen e shitjeve te ketyre produkteve ose te ngjashme me to;
– patente e klasit B;
– te njohe paketen Microsoft Office
– te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe te punes ne grup.
– te jete fleksibel ne orarin e punes

Shënime

Vetem personat qe permbushin kerkesat e mesiperme jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen e e-mailit:info@elektromagjia.com.

Leave a Comment