Edicioni i tretë i Akademisë së Liderave të Rinj në Vlorë

AKADEMIA E LIDERAVE TE RINJ NE VLORE
edicioni i tretë
Pas suksesit të dy edicioneve të mëparshme të Akademisë së Liderave të Rinj në Vlorë, Qendra Rinore e Vlorës shpall thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të kësaj Akademie.
Ekspertë të spikatur në fushën e Medias, Politikës dhe Shoqërisë Civile nga e gjithë Shqipëria do të trajnojnë pjesëmarrësit mbi lidershipin, demokracinë, teknikat e pjesëmarrjes në proceset vendimmarrëse, median, barazinë gjinore, etj.
Je një i ri me vetëbesim dhe kërkon të rritësh aftësitë e tua në vendimmarrje dhe lidership?
Ke dëshirë, potencial dhe ambicie për të qenë nesër aktor i ndryshimit?
Nëse je në Vlorë, nxënës në shkollën e mesme, student në Universitet, anëtar në forumet rinore të partive politike apo i ri i interesuar, atëherë Akademia e Liderave të Rinj është për ty…
Nxito të aplikosh duke plotësuar formularin në linkun e mëposhtëm: goo.gl/35fVTX deri në datën 23 Prill 2017.

Akademia e Liderave të Rinj zhvillohet nga Qendra Rinore e Vlores / Vlora Youth Center me mbështetje të Olof Palme International Center dhe financim të Suedisë.

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment