Dy mundësi punësimi në Ambasadën Gjermane

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë duke filluar nga dt. 1 Tetor 2018 (fillimisht për një periudhë një vjeçare) një punonjës/e si operator telefoni dhe staf sigurie.

Ju lutemi të paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane deri në dt. 21. Shtator 2018 me Postë ose E-mail.

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment