Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Po kërkoni mënyra të reja për të praktikuar anglishten? Shikoni një nga burimet falas të renditura më poshtë!

• Talk English – e shkëlqyer për të gjitha nivelet, mund të bëni diktime, të përshkruani foto dhe të bëni kuize! https://buff.ly/2DCmh0e

• ELLLO – e ndarë në nivele, platformat ju lejojnë të dëgjoni thekse të ndryshme të gjuhës angleze: https://buff.ly/2DElrjL

• TEDEd – një videotekë e tërë për nivelin e përparuar, që përfshin ushtrime për kuptimin dhe diskutime: https://buff.ly/2DFMD1e

• Breaking News English – lajme në anglisht, secila prej tyre e paraqitur në variante të ndryshme përsa i përket niveleve të vështirësisë: https//breakingnewsenglish.com

Lyrics Training – një mënyrë origjinale për të praktikuar gjuhën angleze me anën e teksteve të këngës! https://buff.ly/2DElrQN

Leave a Comment