Dita Ndërkombëtare e Rinisë/ Ja aktivitetet që do zhvillohen në Shqipëri

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë dhe fushates “Youth Voice – The future we want (Albania), jeni të ftuar të merrni pjesë në veprimtaritë që organizohen në Tiranë dhe në disa qytete nga MMRS (Shqipëri), MKRS (Kosovë) dhe nje rrjet organizatash, më 12 Gusht 2015, e mërkurë. Në vijim gjeni dhe Programin e ditës.

 

Leave a Comment