Çmim 3000 Euro/ Konkurs online “Challenge 24”

Organizata EESTEC LC Tirana në kuadrin e TPC 2016 në bashkepunim me EESTEC LC Budapest, do të zhvillojnë Challenge 24, një konkurs 24 orësh programimi.
Konkursi do të zhvillohet online në live stream. Faza finale do të zhvillohet në Budapest. Fituesit do të marin nje premio prej 3000 euro dhe një udhetim në Budapest.

Nxitoni të regjistroheni para datës 29 Prill, duke klikuar në këtë LINK

 

Leave a Comment