Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Këtë herë, takimi i përmuajshëm në Telekom Community Store do të ketë të ftuar Çelik Nimanin, https://www.linkedin.com/in/celiknimani.

Çeliku, një sipërmarrës serial në Kosovë, lider i komunitetit të sipermarresve të rinj inovatore në Kosove do te flase mbi rrugetimin e tij, si u be i suksesshëm dhe për të ardhmen e Startupeve në ICT.

Mos mungoni, është një mundësi që nuk do të donit t’a humbisnit!

Eventi: 26 Prill, ora 18:00;

Adresa: Telekom Community Store, Rruga Ibrahim Rugova, Tiranë.

Për të tjera informacione klikoni: KËTU

Eventi në Facebook

Leave a Comment