Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

  Afati: 31 gusht 2015 E vlefshme për: zyrtarë të administratës publike, studentë të diplomuar, anëtarë të shoqërisë civile apo në media nën 35 vjeç nga Ballkani Perëndimor apo Moldavia të cilst jans ts diplomuar Aktiviteti: 20-23 tetor 2015, Bled / Bohinj, Slloveni Përshkrimi Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF), me mbështetjen e Ministrisë ss Mbrojtjes zviceriane, fton profesionistët e rinj për të aplikuar për një vend konferencën e DCAF për…

Read More

Festa e parë për Startup-et në Shqipëri – 30 Korrik 2015

Festa e parë për Startup-et në Shqipëri – 30 Korrik 2015

Më datë 30 Korrik do të organizohet festa e parë dedikuar startups në Shqipëri, e konceptuar si një aktivitet që do të mbledhë së bashku anëtarë të komuniteteve më të rëndësishme të biznesit dhe teknologjisë në vend. Duke qenë se Startup Grind Tirana është i vetmi aktivitet që synon të rrjetëzojë / lidhë dhe prezantojë sipërmarrësit e rinj me njëri-tjetrin dhe aktorë të rëndësishëm të fushës së biznesit në vend, e pamë si detyrë të…

Read More

Thirrje për aplikime/ Forumi Youth Time Global në Barcelonë

Thirrje për aplikime/ Forumi Youth Time Global në Barcelonë

Afati: 10 Gusht 2015 E vlefshme për: të rinj nga e gjithë bota me synimin e sjelljes së zgjidhjeve për çështjet më të rëndësishme të të rinjve Eventi: 28-31 Tetor 2015, Barcelonë, Spanjë Përshkrimi Forumi Youth Time Global në Barcelonë do të jetë një ngjarje e veçantë, e cila do të mblidhë së bashku më shumë se 100 pjesëmarrës nga e gjithë bota me qëllim që të paraqesin zgjidhje për çështjet më të përhapura të…

Read More

Shkollë verore për gazetarët e Ballkanit nga BIRN

Shkollë verore për gazetarët e Ballkanit nga BIRN

Afati: 25 korrik 2015 E vlefshme për: gazetarë të interesuar në raportimin investigativ nga Shqipëria, Bullgaria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Mali i Zi, Maqedonia, Rumania, Kosova dhe Serbia Vendi: 23-29 gusht 2015, Durrës, Shqipëri Përshkrimi Përshkruar kohët e fundit nga New York Times si “Evropa në më të mirën e saj”, Riviera e bukur shqiptare është destinacioni Shkollës Verore BIRN për vitin 2015. Nga 23- 29 gusht 2015 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative do të…

Read More

Shkollë verore për Politikat e Sigurisë në Maqedoni

Shkollë verore për Politikat e Sigurisë në Maqedoni

Afati: 21 Gusht 2015 E vlefshme për:  profesionistë sigurie, gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile dhe kërkues nga shqipëria, serbia dhe Kosova të cilët punojnë ose studiojnë në fushat e sigurisë Zhvillimi i programi: 14-18 Shtator 2015, Bar, Mal i Zi Përshkrimi Shkolla verore për Politikat e Sigurisë është pjesë e projektit Security Research Forum Belgrade-Prishina-Tirana (SRF)  ndërmarrë nga tre organizata të pavarura Belgrade Centre for Security Policy (BCSP), Kosovar Centre for Security Studies (KCSS) dhe Institute for Democracy and Mediation (IDM)…

Read More
1 33 34 35