Event në Shqipëri: “Transformimi i të rinjve në konfliktet Online & Offline”

Event në Shqipëri: “Transformimi i të rinjve në konfliktet Online & Offline”

  Afati i aplikimit: 4 gusht 2015 Pjesmarrësit: individë të moshës 18-30 vjeë nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia ose Zvicra Eventi: 19-23 shtator 2015, Vaqarr, Shqipëri   Përshkrimi East Project  është një projekt i udhëhequr nga Këshilli Rinor Kombëtar i Zvicrës, me porosi të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim. Ky projekt ka qenë mbështetur  të rinj nga Ballkani Perëndimor që nga viti 1991 dhe është aktualisht i…

Read More

Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

  Afati: 31 gusht 2015 E vlefshme për: zyrtarë të administratës publike, studentë të diplomuar, anëtarë të shoqërisë civile apo në media nën 35 vjeç nga Ballkani Perëndimor apo Moldavia të cilst jans ts diplomuar Aktiviteti: 20-23 tetor 2015, Bled / Bohinj, Slloveni Përshkrimi Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF), me mbështetjen e Ministrisë ss Mbrojtjes zviceriane, fton profesionistët e rinj për të aplikuar për një vend konferencën e DCAF për…

Read More

Festa e parë për Startup-et në Shqipëri – 30 Korrik 2015

Festa e parë për Startup-et në Shqipëri – 30 Korrik 2015

Më datë 30 Korrik do të organizohet festa e parë dedikuar startups në Shqipëri, e konceptuar si një aktivitet që do të mbledhë së bashku anëtarë të komuniteteve më të rëndësishme të biznesit dhe teknologjisë në vend. Duke qenë se Startup Grind Tirana është i vetmi aktivitet që synon të rrjetëzojë / lidhë dhe prezantojë sipërmarrësit e rinj me njëri-tjetrin dhe aktorë të rëndësishëm të fushës së biznesit në vend, e pamë si detyrë të…

Read More

Thirrje për aplikime/ Forumi Youth Time Global në Barcelonë

Thirrje për aplikime/ Forumi Youth Time Global në Barcelonë

Afati: 10 Gusht 2015 E vlefshme për: të rinj nga e gjithë bota me synimin e sjelljes së zgjidhjeve për çështjet më të rëndësishme të të rinjve Eventi: 28-31 Tetor 2015, Barcelonë, Spanjë Përshkrimi Forumi Youth Time Global në Barcelonë do të jetë një ngjarje e veçantë, e cila do të mblidhë së bashku më shumë se 100 pjesëmarrës nga e gjithë bota me qëllim që të paraqesin zgjidhje për çështjet më të përhapura të…

Read More

Shkollë verore për gazetarët e Ballkanit nga BIRN

Shkollë verore për gazetarët e Ballkanit nga BIRN

Afati: 25 korrik 2015 E vlefshme për: gazetarë të interesuar në raportimin investigativ nga Shqipëria, Bullgaria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Mali i Zi, Maqedonia, Rumania, Kosova dhe Serbia Vendi: 23-29 gusht 2015, Durrës, Shqipëri Përshkrimi Përshkruar kohët e fundit nga New York Times si “Evropa në më të mirën e saj”, Riviera e bukur shqiptare është destinacioni Shkollës Verore BIRN për vitin 2015. Nga 23- 29 gusht 2015 Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative do të…

Read More

Shkollë verore për Politikat e Sigurisë në Maqedoni

Shkollë verore për Politikat e Sigurisë në Maqedoni

Afati: 21 Gusht 2015 E vlefshme për:  profesionistë sigurie, gazetarë, aktivistë të shoqërisë civile dhe kërkues nga shqipëria, serbia dhe Kosova të cilët punojnë ose studiojnë në fushat e sigurisë Zhvillimi i programi: 14-18 Shtator 2015, Bar, Mal i Zi Përshkrimi Shkolla verore për Politikat e Sigurisë është pjesë e projektit Security Research Forum Belgrade-Prishina-Tirana (SRF)  ndërmarrë nga tre organizata të pavarura Belgrade Centre for Security Policy (BCSP), Kosovar Centre for Security Studies (KCSS) dhe Institute for Democracy and Mediation (IDM)…

Read More
1 31 32 33