“Technological Youth Work”/ Kurs trajnimi në Itali me kosto të mbuluara

“Technological Youth Work”/ Kurs trajnimi në Itali me kosto të mbuluara

Trajnimi: 12 – 18 nëntor 2015, Acitrezza (CT), Itali Afati i aplikimit: 30 Shtator 2015 Ky kurs trajnimi do të fokusohet në çështjen e përdorimit të  teknologjive të reja për të rinjtë. Do të trajnohen udhëheqësit dhe punonjësit e Rinj për rreziqet e mediave të reja dhe rrjetit social. Projekti “Technological Youth Work” fillon nga nevoja për informimin dhe edukimin e punonjësve të rinj për një përdorim të ndërgjegjshëm të internetit dhe teknologjive të reja për veten e…

Read More

Aplikoni për të marrë pjesë në Samitin Global të Sipërmarrësve të Rinj

Aplikoni për të marrë pjesë në Samitin Global të Sipërmarrësve të Rinj

Afati i aplikimit: 10 Tetor, 2015 Eventi: 20-22 Nëntor 2015 Vendi: Bangladesh. Samiti Global i Sipërmarrësve të Rinj 2015 Bangladesh është një event i Global Entrepreneurship Week, do të jetë platforma më e madhe në botë për sipërmarrësit këtë vit. Global Youth Entrepreneurs Summit 2015 Bangladesh (GYES) synon të përqëndrohet dhe të mbështesë idetë inovative të sipërmarrësve të rinj. Samiti është i pari i këtij lloji që do të organizohet në këtë rajon bregdetar. Kjo…

Read More

Konferencë në Letoni/ Thirrje për studentë dhe profesionistë

Konferencë në Letoni/ Thirrje për studentë dhe profesionistë

Afati i aplikimit: 20 Shtator 2015 Kush mund të aplikojë? Studentët ndërkombëtarë të regjistruar në universitet, ose të diplomuar kohët e fundit Çmimi: 2 punimet më të mira do të paraqiten në eBook-un zyrtr dhe autorët do të ftohen në konferencë Përshkrimi Konferenca Riga 2015 është konferenca e vjetore e dhjetë e politikës së jashtme të nivelit të lartë dhe të mbrojtjes në Riga, Letoni më 6 dhe 7 Nëntor 2015. Gjithmonë duke kërkuar përgjigje të…

Read More

Konferencë/ “Zëri i Studiuesve të Rinj në zonat e konfliktit në Evropë”

Konferencë/ “Zëri i Studiuesve të Rinj në zonat e konfliktit në Evropë”

Afati i aplikimit: 28 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Shkenctarë të rinj dhe studiues nga vendet Evropiane Eventi: 5-8 Tetor 2015, Baku, Azerbaxhan Përshkrimi Forumi Baku 2015 është një forum konferencë  që organizohet nga Azerbaijan Young Scientists, “Postgraduate and Masters Union – AYSPMU” dhe mbështetur nga Fondacioni i të Rinjve të Azerbajxhanit nën kujdesin e Presidentit të Republikës së Azerbajxhanit. Këtë vit emri i Forumit shkencor është “Zëri i Studiuesve të Rinj në zonat e konfliktit…

Read More

Thirrje për punime në EXPO Milan 2015

Thirrje për punime në EXPO Milan 2015

Afati i aplikimit: 31 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Studentët e regjistruar aktualisht në një program universitar në fushën e studimeve të zhvillimit, të drejtat e njeriut, ligjit apo shkencave politike, bujqësi, mjedis, studime rajonale, etj Përfitimet: mundësi për të prezantuar punimin tuaj në EXPO Milan 2015 Përshkrimi Me rastin e EXPO Milano 2015 për temën e “Feeding planetit: Energjia for Life”, dhe në kontekstin e Vitit Evropian për Zhvillim 2015, Komiteti për Zhvillimin në Parlamentin…

Read More

Forum në Armeni : “Partneriteti Lindor dhe BE”

Forum në Armeni : “Partneriteti Lindor dhe BE”

Afati i aplikimit: 26 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Aplikantë nga e gjithë Evropa Eventi: 8 – 14 Tetor 2015, Dilijan, Armeni Përshkrimi EYP Armenia është një projekt arsimor i pavarur i cili është përshtatur në mënyrë specifike për nevojat e qytetarëve të rinj evropianë dhe armen. Sot EYP është një nga platformat më të mëdha evropiane për debat politik, takimet ndërkulturore, punën arsimore politike dhe shkëmbimin e ideve mes të rinjve në Evropë me patronazh nga…

Read More

Kurs trajnues në Hungari, shpenzimet e mbuluara

Kurs trajnues në Hungari, shpenzimet e mbuluara

Datat: 4-12 Dhjetor 2015 Vendi: Budapest, Hungari Kërkohen 15 pjesmarrës që vijnë nga : Vendet e Erasmus+ Youth in Action Programme, Partner Countries Neighbouring the EU Afati i aplikimit: 8 Shtator 2015 A keni menduar ndonjëherë rreth përdorimit të vizatimeve, karikaturave dhe materialeve të tjera vizuale për të mbështetur të mësuarit në aktivitete ndërkombëtare, ose duke përdorur muzikën si një metodë ose fotografitë si mjete për mbështetjen e të mësuarit jo-formal? Do ju pëlqente t’i bënit vetë? Përshkrimi Ky…

Read More

Program trajnimesh në Hagë nga Kombet e Bashkuara

Program trajnimesh në Hagë nga Kombet e Bashkuara

Afati i aplikimit: 1 Dhjetor 2015 Kush mund të aplikojë? Kandidatët me një përgatitje ligjore, me përvojë profesionale në fushën e të drejtës ndërkombëtare Bursa përfshin: shpenzimet e udhëtimit në klasin ekonomik, strehimin, sigurimin shëndetësor, pjesëmarrja në Programin “Fellowship”, materialet e trajnimit dhe tarifën e regjistrimit për Akademinë e Hagës në të Drejtën Ndërkombëtare, pagesë për të mbuluar shpenzimet e tjera të jetesës Përshkrimi Programi i Bursave i Kombeve të Bashkuara për Ligjin Ndërkombëtar është organizuar…

Read More

Hapen aplikimet për Forumin Botëror të Demokracisë

Hapen aplikimet për Forumin Botëror të Demokracisë

Afati i aplikimit: 30 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Të rinjtë e moshës 16-30 vjeç Eventi: 18-20 Nëntor 2015, Strazburg, Francë Përshkrimi Këshilli i Përbashkët për Rininë, strukturë vendimmarrëse e bashkë-menaxhuar nga përfaqësues të qeverive dhe OJQ-të rinore, ka rënë dakord për përfshirjen e sektorit rinor të Këshillit të Evropës në edicionin e vitit 2015 të Forumit Botëror për Demokraci. Edicioni i Katërt i Forumit Botëror për Demokracinë do të angazhohet me vendimmarrësit dhe analistët në…

Read More

Thirrje për Trajnime në Parlamentin Evropian

Thirrje për Trajnime në Parlamentin Evropian

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2015 Jeni duke kërkuar për përvojën tuaj të parë profesionale në çështjet evropiane? Dëshironi të zbuloni punën e përditshme të një institucioni ndërkombëtar? Parlamenti Evropian ofron disa lloje trajnimesh për të siguruar mundësi duke mësuar më shumë për aktivitetet e saj. Çdo vit, Parlamenti Evropian ofron trajnime të paguar dhe të papaguara, duke iu ofruar të rinjve mundësinë për të zbuluar punën e saj dhe të njihen me aktivitetet që…

Read More
1 28 29 30 31 32 33