Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin

Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin

*Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin nga 17 deri më 19 mars 2016 Komiteti Ekonomik dhe Social Evropian (EESC) nis edicionin e shtatë të veprimtarisë “Evropa Juaj, Fjala Juaj”,  që u drejtohet të rinjve të moshës 16-17 vjeç dhe që zhvillohet nga data 17 deri më 19 mars 2016 në Bruksel. “Evropa Juaj, Fjala Juaj” konsiston në një ftesë për nxënës të vitit të parafundit të shkollës së mesme (shkollat profesionale…

Read More

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Si një punëdhënës i përgjegjshëm, ProCredit Bank beson në dhënien e informacionit të detajuar për të gjithë ju që jeni të interesuar të punoni me ne. Për këtë qëllim, ne kemi organizuar orë të hapura të quajtura: Mundësi Punësimi në të cilat prezantojmë procesin e rekrutimit dhe Programin Bankierët e Rinj. Në këto takime, në një atmosferë të hapur dhe miqësore, ju do të mësoni më shumë se si të hidhni hapat e parë në…

Read More

Udhëtim raportues Cafébabel në Poloni

Udhëtim raportues Cafébabel në Poloni

Përshkrimi Këtë vit, Cafébabel do të shkojë në 7 qytete të ndryshme të Evropës për raportin e tyre të ri artistik “BE gjithashtu”. Duke ndjekur eventin në Budapest që u zhvillua në shtator dhe atë të Madridit në tetor, ata do të drejtohen për në qytetin e bukur të Krakov nga 25-29 nëntor 2015. Për raportin e tyre të ardhshëm artistik, “BE gjithashtu”, Cafébabel do të takohet me të rinjtë e zhgënjyer të Evropës. Kush…

Read More

Takim i Hapur me Drejtorin e Studimeve Evropiane Juglindore në Universitetin e Oksfordit

Takim i Hapur me Drejtorin e Studimeve Evropiane Juglindore në Universitetin e Oksfordit

Njoftim nga Universiteti i Tiranës Të enjten, më datë 29 tetor 2015, në sallën “Aula Magna” të Godinës Liria, ora 16:00 Universiteti i Tiranës ka kënaqësinë t’ju ftoj në Takimin e Hapur me Dr. Othon ANASTASAKIS, Drejtor i Studimeve Evropiane Juglindore në Universitetin e Oksfordit me temë “The uncertain state of the Union: facing up to new and old challenges”. Othon ka kryer studimet e tij universitare në institucionet më të shquara të arsimit të…

Read More

Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman në Tiranë

Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman në Tiranë

Njoftim nga Fakulteti i Ekonomisë Ditën e Mërkurë, datë 21 Tetor, ora 16:00, në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, salla A 201, organizohet aktiviteti: “Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman”, për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, nga Drejtuesja e Programit, znj. Antje Mueller si edhe nga Grupi i Alumnit të Programit që kanë punuar dhe jetuar në Gjermani, iniciativë e Ministrisë së Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik (BMZ) dhe Komitetit të Marrëdhënieve Ekonomike të…

Read More

Thirrje për aplikim (Programi MBSDr 2)

Thirrje për aplikim (Programi MBSDr 2)

Si pjesë e PACINNO – Platformës për Bashkëpunim Ndër – Akademik të Inovacionit – një projekt ndërkombëtar i financuar nga IPA Adriatik Programit për Bashkëpunim, Programi mbi Zhvillimin e Aftësive Menaxheriale dhe Sipërmarrëse të Studiuesve (MBSDr) është një program trajnimi intensiv ndërkombëtar, i cili synon profesionistë të kërkim zhvillimit nga të gjitha fushat. Më saktësisht, programi MBSDr ka prioritet (1) kërkues të cilët janë të punësuar nga institucionet publike kërkimore (institute dhe universitete) dhe (2)…

Read More
1 34 35 36