#IntegrimBE/ Aktivitete në Tiranë, Shkodër dhe Vlorë

#IntegrimBE/ Aktivitete në Tiranë, Shkodër dhe Vlorë

Rrjeti i Informimit i BE-së në Shqipëri, fton të rinj, aktivistë të shoqërisë civile, studentë dhe gazetarë të interesuar të marrin pjesë në debate për gjetjen e rekomandimeve, lidhur me avancimin e axhendës për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Takimet e debatit maratonë ‪#‎IntegrimBE‬ do të organizohen më 21 prill në Shkodër, 22 prill në Vlorë dhe 25 prill në Tiranë. Hackathon #IntegrimBE do të sjellë së bashku, në nivel kombëtar, grupe të përbëra nga…

Read More

Merrni pjesë në Forumin Ekonomik Frankofon në Shqipëri

Merrni pjesë në Forumin Ekonomik Frankofon në Shqipëri

Në kuadrin e Pranverës së Frankofonisë 2016, Ambasada e Francës, në bashkëpunim me Ambasadën e Kanadasë në Romë, Universitetin e Tiranës, Agjencinë Universitare të Frankofonisë, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqiperi, do të organizojë ditën e hënë, datë 21 mars 2016, në hotel Rogner, edicionin e dytë të Forumit Ekonomik Frankofon në Shqipëri. « Strategjia ekonomike për Frankofoninë dëshiron të bëjë bashkë rritjen ekonomike, luftën kundër varfërisë dhe pabarazisë, mbrojtjen e mjedisit dhe ruajten e trashëgimisë kulturore. Për këtë, ajo…

Read More

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Përshkrimi Takime të Hapura – Mundësi Punësimi në ProCredit Bank, Programi Bankierët e Rinj, 05 Shkurt 2016 Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga fusha e tyre e studimit. Ky program është mundësia e vetme e hyrjes në Bankën ProCredit. Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij programi, mësoni më shumë për të dhe bankën ProCredit…

Read More

Koncert Bamirësie për fëmijët e sëmurë me kancer

Koncert Bamirësie për fëmijët e sëmurë me kancer

Në kuadër të “Një fije floku për më shumë buzëqeshje” , në datë 30 Janar 2016, do të organizohet një koncert bamirësie. Kjo është një fushatë e ndërmarrë nga studentët e vitit të 2-të Master në Shkenca Komunikimi pranë Universitetit Bedër, me mbështetjen e organizatës “Fëmijët për fëmijët” e cila synon tu vijë në ndihmë fëmijëve të sëmurë me kancer. Të ftuar këngëtarët dhe artistët më të mirë të tregut shqiptar: Crossbones, Aurela Gace, Renis Gjoka,…

Read More

Startup Europe Week mbërrin në Tiranë/ Regjistrohuni falas për të marrë pjesë

Startup Europe Week mbërrin në Tiranë/ Regjistrohuni falas për të marrë pjesë

Startup Europe Week, një këndvështrim 360 gradë mbi Startup-et mbërrin në Tiranë! Do të jetë java e parë e shkurtit, koha kur në mbi 40 shtete dhe 220 qytete të Europës do të zhvillohet Startup Europe Week. Ky aktivitet do të sillet këtë vit edhe në Tiranë nga Startups.al, komuniteti online i startup-eve shqiptare. Startup Europe Week është krijuar për të përfshirë të gjithë rajonin e Europës në një program të fokusuar drejt startup-eve. Shumë…

Read More

Thirrje për vullnetarë pranë Milieukontakt International Albania

Thirrje për vullnetarë pranë Milieukontakt International Albania

Milieukontakt International Albania (MIA) do të filloj procesin e pranimit të vullnetarëve në ambjentet e saj, që do të fillojnë angazhimin e tyre në muajin Mars të vitit 2016. Qëllimi i kësaj nisme është i lidhur me mundësinë për t’ju ofruar të rinjve njohuri, praktika dhe eksperinca të mira të fituara në vite nga organizata si dhe ngritje kapacitetesh dhe aftësish të nevojshme për të ardhmen. I bëjmë thirrje të gjithë studentëve të interesuar të…

Read More

Seminar i Hapur/ Studio në Gjermani

Seminar i Hapur/ Studio në Gjermani

Alpha Aktiv Institut, në bashkëpunim me Educational Business Links Albania, sjell një tjetër seminar të hapur informativ mbi Studimin dhe Jetesën në Gjermani, në datë 21 Janar, ora 17:00-18:30, në Hotel Mondial Salla DEA. ⇢ Si është të studiosh dhe punosh në Gjermani dhe si mund të jesh pjesë e saj? ⇢ Aplikim për studime universitare dhe pas univeristare në universitete publike gjermane. ⇢ Përgatitja për tezat hyrëse universitare të StudienKolleg. ⇢ Asistencë për marrjen e…

Read More

Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin

Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin

*Mundësi për të rinj shqiptarë (16-17 vjeç) për të vizituar Brukselin nga 17 deri më 19 mars 2016 Komiteti Ekonomik dhe Social Evropian (EESC) nis edicionin e shtatë të veprimtarisë “Evropa Juaj, Fjala Juaj”,  që u drejtohet të rinjve të moshës 16-17 vjeç dhe që zhvillohet nga data 17 deri më 19 mars 2016 në Bruksel. “Evropa Juaj, Fjala Juaj” konsiston në një ftesë për nxënës të vitit të parafundit të shkollës së mesme (shkollat profesionale…

Read More

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Programi Bankierët e Rinj/ Takime të hapura nga ProCredit Bank

Si një punëdhënës i përgjegjshëm, ProCredit Bank beson në dhënien e informacionit të detajuar për të gjithë ju që jeni të interesuar të punoni me ne. Për këtë qëllim, ne kemi organizuar orë të hapura të quajtura: Mundësi Punësimi në të cilat prezantojmë procesin e rekrutimit dhe Programin Bankierët e Rinj. Në këto takime, në një atmosferë të hapur dhe miqësore, ju do të mësoni më shumë se si të hidhni hapat e parë në…

Read More
1 33 34 35 36