“Të rinjtë flasin”, aktivitet në Tiranë

“Të rinjtë flasin”, aktivitet në Tiranë

Çdo të Martë, ora 16.00, tek zyrat e CRCA Shqipëri (pranë Librit Universitar, përballë Vesa Center) Eja të flasësh me NE! Nëse ju doni të përmirësoni aftësitë tuaja në të folur dhe në të njejtën kohë të merrni ide se si mund të zhvilloni organizatën tuaj, ju duhet të bashkoheni me ne çdo të Martë në “TË RINJTË FLASIN”! Përveç të qënit një aktivitet social, të folurit gjithashtu është çelësi numër një i suksesit. Gjatë…

Read More

Workshop/ Thirja për propozime “Zhvillimi i Filmit”

Workshop/ Thirja për propozime “Zhvillimi i Filmit”

Për të gjithë Ju që jeni të interesuar për të aplikuar në thirjen për propozime “Zhvillimi i Filmit” me afat aplikimi datën : 21/04/2016, Media Desk Albania Ju njofton se ditën e hënë, datë 18.04.2016, do të realizojë një workshop në lidhje me sqarimin e procedurave dhe detajeve të aplikimit, si dhe pyetje – përgjigje mbi paqartësisë që mund të keni. Të gjithë Ju që keni aplikuar në këtë thirje vitin e shkuar, por që…

Read More

Kamp 8-ditor për sipërmarrjen në Tiranë

Kamp 8-ditor për sipërmarrjen në Tiranë

Doni të bëheni sipërmarrës? Të jeni drejtuesi i vetvetes dhe t’u jepni jetë ideve tuaja? Duhet të gjeni një ekip, të testoni idenë tuaj, të provoni, të dështoni, te provoni perseri, t’ia dilni mbane! Ju nuk keni nevojë për një event startup-i. Ju keni nevojë të bëheni pjesë e ambjentit te sipërmarrjes, komunitetit, si dhe të përfitoni mjetet që t’ju ndihmojnë të zhvilloni idetë tuaja. Ja pse ne nuk e quajmë këtë një event! Startup…

Read More

Bëhu dhe ti pjesë e Projektit “Tech Crew”

Bëhu dhe ti pjesë e Projektit “Tech Crew”

Protik është një organizatë jo fitimprurëse e krijuar si rezultat i kontributit të përbashkët të Agjensisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), Fondacionit Shqipëtaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), Qeverisë së Shqipërisë, Microsoft Albania, Cisco, Vodafone dhe AITA. Misioni i Protik është të shërbejë si katalizator për zhvillimin e industrisë së Teknologjisë, së Informacionit dhe Komunikimit (TIK) në Shqipëri duke nxitur inovacionin dhe sipërmarrjen, duke rritur kërkesën për produkte dhe shërbime të TIK si dhe…

Read More

Thirrje për pjesëmarrje në “Forumin e Aktivizmit Rinor”

Thirrje për pjesëmarrje në “Forumin e Aktivizmit Rinor”

Në Shqipëri ashtu si edhe në shumë vende të tjera në zhvillim është me rëndësi që qytetari të jetë aktiv në mbrojtjen e të drejtave dhe interesave të komunitetit duke krijuar në këtë mënyrë kushtet për një demokracie të vërtetë dhe funksionale. Natyrisht që në këtë proces është me rëndësi që të rinjtë të kultivojnë prirjen për të qenë pjesëmarrës në mënyrë që të ndryshojnë pozitivisht realitetin në të cilin jetojnë. Pikërisht në këtë kuadër…

Read More

Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act

Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 38 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14 – 30 vjeç. Dëshironi t’i bashkoheni Qendrës Youth Act? Youth Act  është në kërkim të vullnetarëve, të…

Read More

Seancë informimi për studime në SHBA dhe Evropë

Seancë informimi për studime në SHBA dhe Evropë

*Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara dhe në Europë? Mos e humbisni rastin për të mësuar rreth këtyre mundësive! Bashkohuni me ne ditën e Enjte, 31 Mars në orën 15:00 në Këndin Amerikan në Tiranë. Një zyrtar i Zyrës Konsullore në Ambasadën Amerikane, këshilluesit e Qendrës së Këshillimit EducationUSA si dhe përfaqësues të Rrjetit të Informacionit të BE-së do të jenë aty për t’ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Adresa: Këndi Amerikan…

Read More

Mbështetje për projekte/ Sesion Informimi “Programi Evropa Krijuese”

Mbështetje për projekte/ Sesion Informimi  “Programi Evropa Krijuese”

Sesion Informimi. Programi Evropa Krijuese Të nderuar kolegë të sektorit të botimeve dhe atij kulturor në Shqipëri. Projekti i Asistencës Teknike për Programet Komunitare në Shqipëri në bashkëpunim më Zyrën “Creative Europe Culture Desk” në Shqipëri, Ju njoftojnë se : • në datën 1 Prill 2016 • ora 9 :15 AM • Në ambientet e Hotel “Theranda” do të mbahet një sesion informimi në lidhje me thirrjet e mëposhtëme për propozime nën programin Kultura: o…

Read More

#IntegrimBE/ Aktivitete në Tiranë, Shkodër dhe Vlorë

#IntegrimBE/ Aktivitete në Tiranë, Shkodër dhe Vlorë

Rrjeti i Informimit i BE-së në Shqipëri, fton të rinj, aktivistë të shoqërisë civile, studentë dhe gazetarë të interesuar të marrin pjesë në debate për gjetjen e rekomandimeve, lidhur me avancimin e axhendës për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Takimet e debatit maratonë ‪#‎IntegrimBE‬ do të organizohen më 21 prill në Shkodër, 22 prill në Vlorë dhe 25 prill në Tiranë. Hackathon #IntegrimBE do të sjellë së bashku, në nivel kombëtar, grupe të përbëra nga…

Read More

Merrni pjesë në Forumin Ekonomik Frankofon në Shqipëri

Merrni pjesë në Forumin Ekonomik Frankofon në Shqipëri

Në kuadrin e Pranverës së Frankofonisë 2016, Ambasada e Francës, në bashkëpunim me Ambasadën e Kanadasë në Romë, Universitetin e Tiranës, Agjencinë Universitare të Frankofonisë, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqiperi, do të organizojë ditën e hënë, datë 21 mars 2016, në hotel Rogner, edicionin e dytë të Forumit Ekonomik Frankofon në Shqipëri. « Strategjia ekonomike për Frankofoninë dëshiron të bëjë bashkë rritjen ekonomike, luftën kundër varfërisë dhe pabarazisë, mbrojtjen e mjedisit dhe ruajten e trashëgimisë kulturore. Për këtë, ajo…

Read More
1 32 33 34 35 36