Thirrje për aplikime/ Vullnetarë në EESTEC Tirana

Thirrje për aplikime/ Vullnetarë në EESTEC Tirana

Vullnetaret potenciale : -Studente te Inxhinierive dhe Shkencave Kompjuterike -Studente te Fakultetit Ekonomik , kryesisht dega Informatike Ekonomike por jane te mirepritur dhe Studentet e Shkencave Sociale . Çfarë  ofron EESTEC Tirana: -Trajnim dhe implementim projektesh te ndryshme , nga Inxhinieriket por se fundmi dhe sociale gjithmone me tematike teknologjia dhe zbatimi i saj (Nivel Kombetar) -Trajnime ne te gjitha Fushat e Inxhinierise Elektrike juridiksioni FIE FTI dhe Shkenca Kompjuterike FSHN ne 55 Univerisete te ndryshme…

Read More

Ja cilët janë të ftuarit në eventin e TEDx Tirana

Ja cilët janë të ftuarit në eventin e TEDx Tirana

Eventi i madh i TEDx Tirana do të organizohet më datë 28 Maj 2016 në Sallën e Konferencave të Kishës Orthodhokse në Tiranë, me temë kryesore: “The Common” (E përbashkëta). Nevoja e përkatësisë ndaj një vendi, një komuniteti, identiteti kulturor e kombëtar qëndrojnë në thelb të natyrës tonë si qënie njerëzore, ekuilibër natyral i ekzistencës tonë. Të lënë jashtë së tërës, ne thjesht atrofizohemi. Në TEDxTirana 2016 ne synojmë të thellohemi në sensin kolektiv dhe…

Read More

Të rinjtë dhe Europa/ Event në COD, Kryeministri

Të rinjtë dhe Europa/ Event në COD, Kryeministri

Ministria e Integrimit, Rrjeti Kombëtar i të Rinjve në Shqipëri, Lidershipi i të Rinjve të Tiranës, CRCA Shqipëri dhe COD, me mbështetje të Olof Palme International Center në Shqipëri kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në hapjen e ciklit “Hapësirë Rinore në COD”. Tema “Të rinjtë dhe Europa” do të diskutohet  në kuadrin e Ditës së Bashkimit Europian. Eventi: E premte, 6 Maj; Ora 11:00; COD, Kryeministria, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, 1 Tiranë “Të rinjtë dhe Europa” ka për qëllim…

Read More

Seminar i hapur/ Si të studiojmë jashtë vendit

Seminar i hapur/ Si të studiojmë jashtë vendit

Duke qenë se shumë të rinj shqiptarë duan të të studiojnë jashtë vendit, por nuk janë të informuar për procedurat dhe hapat e aplikimit ICCTW Albania iu ofron një seminar informimi në Qendrën Rinore të Tiranës. Seminari fillon në orën 11:00 dhe zgjat rreth dy orë. Në këtë seminar do të mësoni: -Si bëhet aplikimi për studimet jashtë vendit -Si shkruhet CV dhe letra e motivimit -Letrat e referencës dhe rëndësia e tyre -Si të…

Read More

Top Media Group në Panairin e Punës

Top Media Group në Panairin e Punës

Në datat 28,29,30 prill 2016 ju ftojmë të vizitoni stendën e Top Media Group në Panairin e Punës në Pallatin e Kongreseve. Ju do të keni mundësi të plotësoni aplikimin tuaj për punësim në media. Mundësitë e punësimit janë të hapura në çdo sektor që ju doni të aplikoni për punësim. Vëmendje të veçantë, si edhe mbështetje do t’i jepet të gjithë të rinjëve të talentuar në aplikimin për projekte, ide për emisione, reportazhe, dokumentare…

Read More

Panairi i Punës 2016

Panairi i Punës 2016

Bashkia e Tiranës në Bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë organizojnë Panairin e Punës – 2016, në Pallatin e Kongreseve në datat 28-29-30 prill 2016. Ky event do të jetë mundësia më e madhe e biznesit për të pasqyruar të gjithë ecurinë e tij, prej nga nisja deri tek arritjet më të suksesshme në infrastrukturë, teknologji, inovacion, etj. Lideri të kompanive shqiptare, administratorë të ndryshëm, do të…

Read More

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Këtë herë, takimi i përmuajshëm në Telekom Community Store do të ketë të ftuar Çelik Nimanin, https://www.linkedin.com/in/celiknimani. Çeliku, një sipërmarrës serial në Kosovë, lider i komunitetit të sipermarresve të rinj inovatore në Kosove do te flase mbi rrugetimin e tij, si u be i suksesshëm dhe për të ardhmen e Startupeve në ICT. Mos mungoni, është një mundësi që nuk do të donit t’a humbisnit! Eventi: 26 Prill, ora 18:00; Adresa: Telekom Community Store, Rruga Ibrahim Rugova, Tiranë. Për…

Read More

Travel Massive Albania 5: Startup-e në fushën e turizmit

Travel Massive Albania 5: Startup-e në fushën e turizmit

Një aktivitet i veçantë na pret me datë 27 Prill. Në Travel Massive Albania do të prezantohen disa startup-e në fushën e turizmit, aplikacione që kanë për qëllim promovimin e Shqipërisë si një vend turistik dhe të ofrojnë lehtësi dhe shërbime për turistët e huaj që vizitojnë vendin tonë. Për këtë muaj, aktiviteti do të zhvillohet në ambientet e Talent Garden Tirana, hapësirë sociale co-working për persona që punojnë në fushën e teknologjisë dhe jo…

Read More

Mundësi për t’u punësuar/ “Programi Bankierët e Rinj”

Mundësi për t’u punësuar/ “Programi Bankierët e Rinj”

Programi Bankierët e Rinj është një program punësimi për profesionistët e kualifikuar dhe të sapodiplomuarit në universitete apo institucione të tjera të larta arsimore, pavarësisht nga fusha e tyre e studimit. Ky program është mundësia e vetme e hyrjes në Bankën ProCredit. Nëse dëshironi të bëheni pjesë e këtij programi,mësoni më shumë për të dhe bankën ProCredit nëpërmjet pjesëmarrjes në takimin e hapur si dhe dokumentarit: Programi Bankierët e Rinj. Si një punëdhënës i përgjegjshëm,…

Read More

Kostot e mbuluara/ Seminar “Përgatitja për një projekt doktorature” në Gjermani

Kostot e mbuluara/ Seminar “Përgatitja për një projekt doktorature” në Gjermani

Përshkrimi “Graduate School” për Studime Evropiane Lindore dhe Juglindore (Mynih dhe Regensburg, Gjermani) fton aplikantë nga të diplomuarit në universitetet jo-gjermane për workshopin ndërkombëtar “Përgatitja për një projekt doktorature”, e cila do të mbahet në Mynih në 27 – 29 qershor 2016. Seminari ka për qëllim mbështetjen e studentëve që kanë përfunduar një program Master ose janë në fazën e fundit të studimeve të tyre universitare për të përgatitur një projekt PhD, me të cilën…

Read More
1 31 32 33 34 35 36