Linear SHPK kërkon Inxhiner Elektronik

Linear SHPK kërkon Inxhiner Elektronik

Përshkrimi Kandidati do te meret me instalimin e mirembajtjen e paisjeve mjeksore. Kompania i siguron trajnimet perkatese. Detyrat Inxhinieri duhet te mare persiper detyrat qe i takojne dhe te kete pergjegjesi per mbarevajtjen e punes deri ne fund. Kualifikimet / Kërkesat Kandidati duhet te kete mbaruar Masterin ne Inxhinieri Elektronike ose Mekatronike, Te dije shume mire gjuhen angleze ne folur dhe shkruar Te jete i komunikueshem dhe dhe i sjellshem me klientin Shënime Te interesuarit…

Read More

Elektromagjia SHPK kërkon Menaxher Shitje

Elektromagjia SHPK kërkon Menaxher Shitje

Përshkrimi Kompania Elektromagjia shpk qe ushtron akitivitetin ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektroshtepiake (Miele & Teka), me adrese: Rr Sulejman Delvina perballe hotel Diplomatit tek shkolla Vasil Shanto, kerkon te punesoje nje manaxher per shitjen ne terren. Kualifikimet / Kërkesat Personi i interesuar per kete pozicion duhet:- te kete eksperience ne fushen e shitjeve te ketyre produkteve ose te ngjashme me to; – patente e klasit B; – te njohe paketen Microsoft Office –…

Read More

Mundësi mundësimi, Asistente në Agna Group

Mundësi mundësimi, Asistente në Agna Group

Afati i aplikimit: 13 Gusht 2015 Përshkrimi Agna Group njofton vendin e lirë të punës për pozicionin e Asistentes pranë departamentit të shitjes së produkteve Nestle. Kualifikimet / Kërkesat Kandidati duhet të ketë këto kualifikime: – Të ketë përfunduar arsimin e lartë – Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze – Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office – Njohja e gjuhës greke përbën avantazh – Eksperienca të ngjashme përbëjnë avantazh – Diploma e…

Read More

MENAXHER LOGJISTIKE

MENAXHER LOGJISTIKE

Përshkrimi Delta është pjesë e Delta Group ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor,Delta Home,Dast, dhe Delta. Delta është lider në tregtimin e pllakave, parketeve, hidrosanitareve dhe shumë aksesoreve të ndryshëm. Gjithashtu zotëron eksluzivitetin e disa kompanive të njohura ndërkombëtare si Aparici, Hansgrohe, Duravit, Geberit, Krono etj.Ne fokusin tone primar jane komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadres ne ambjentin e punes.Gjithashtu vleresimi/bonuset sipas nje skeme motivimi ne reference te performances dhe vjetersise ne pune jane nje…

Read More

Junior Achievement of Albania kërkon të punësojë koordinator të jashtëm

Junior Achievement of Albania kërkon të punësojë koordinator të jashtëm

Junior Achievement of Albania kërkon kandidat të kualifikuar për të plotësuar vendin e mëposhtëm të punës. Pozicioni i punës: Koordinator i jashtëm për zbatimin e programit JA në arsimin bazë (k-9) Vendi i punës:  Tiranë Edukimi: Diplomë Universitare në fushën e arsimit ose të lidhur me arsimin Eksperiencë pune: 10 vjet experiencë pune në fushën e arsimit Afati i Aplikimit:   3 Gusht 2015, 17:00 p.m. Përshkrimi i punës Përgjegjësitë e Koordinatorit përfshijnë sa vijon:…

Read More

Abissnet kërkon të punësojë Jurist

Abissnet kërkon të punësojë Jurist

Përshkrimi Abissnet sh.a. është kompania e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit. Abissnet sh.a. ofron disa shërbime, internet, telefoni, hosting, domain, etj. Abissnet sh.a. mbulon 90% të territorit të Shqipërisë. Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: “Jurist/e”. Detyrat Juristi i shoqërisë kryen trajtimin dhe zgjidhjen nga ana juridike e të gjitha cështjeve të cilat nuk mund të trajtohen nga ana…

Read More

SIGAL kërkon të punësojë Specialist IT

SIGAL kërkon të punësojë Specialist IT

Përshkrimi Detyrat dhe pergjegjesite e Specialist IT Kualifikimet / Kërkesat Kriteret që aplikanti duhet të plotesojë janë: • Diplomuar për Informatikë; • Kandidati duhet të ketë jo më pak se 5 vjet përvojë në administrimin e sistemeve të Informacionit; • Të ketë njohuri teorike dhe praktike lidhur me projektimin, ndërtimin, mirëmbajtjen dhe përditësimin e sistemeve kompjuterike; • Te kete njohuri te mira ne Asp.net C#, Sql server , Reporting Services • Njohuri të mira të…

Read More

Kujdes klienti

Kujdes klienti

Përshkrimi Kompani NetTrade Albania shpk kerkon nje person per pozicionin e punes “Kujdes Klienti” Preferohen persona te qendrueshem qe duan te punojne ne kompani per nje periudhe te gjate kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per tu rritur ne detyre vit pas viti, kompania jone i jep mundesine gjithe punonjesve te zhvillohen ne karrieren e tyre gjate kohes qe punojne Kompania eshte lider ne fushen e shitjeve online dhe ambjentet e punes jane nga…

Read More

Kasiere e parë dhe shërbimi ndaj klientit

Kasiere e parë dhe shërbimi ndaj klientit

Përshkrimi JUMBO me vendodhje në qendrat tregtare QTU dhe TEG është një nga dyqanet me pakicë më të suksesshëm për fëmijë në Tiranë. Ky dyqan tregton në ambientet e tij artikuj të ndryshëm për fëmijë si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje dhe aksesorë të shumëllojshëm për shtëpinë tuaj. JUMBO po kërkon Kasiere te Pare dhe Sherbim ndaj Klientit (QTU) Detyrat kryesore: • Monitoron dhe menaxhon aktivitetet e përditshme të kasierëve, operatorëve të Shërbimit ndaj klientit…

Read More
1 47 48 49