UNDP Albania hap aplikimet për pozicionin Asistent Prokurimesh

UNDP Albania hap aplikimet për pozicionin Asistent Prokurimesh

  Afati i aplikimit: 3 Gusht 2015 UNDP Albania kërkon të punësojë një person në pozicionin e Asistent Prokurimesh. Kualifikimet akademike: Arsim i Lartë në Biznes ose Administrim Publik apo fusha të tjera të ngjashme Eksperiencë pune:  Është e nevojshme 6 vjet përvojë administrative në nivel kombëtar apo ndërkombëtar. Përvojë në përdorimin e kompjuterëve dhe paketave të programeve (MS Word, Excel, etj), njohuri të avancuar të sistemeve të automatizuara të prokurimit, përvojë në trajtimin e sistemeve…

Read More

Kompania e çimentos TITAN kërkon të punësojë Shef për Departamentin e IT-së

Kompania e çimentos TITAN kërkon të punësojë Shef për Departamentin e IT-së

Afati i aplikimit: 31 Korrik 2015 ANTEA Cement Sh.A., degë e TITAN Cement Company S.A., ka investuar në Shqipëri, duke ndërtuar një impiant të avancuar teknologjik çimentoje, dhe fton profesionistë të kualifikuar për t’u bashkuar me Departamentin e IT-së  në pozicionin e mëposhtme: Shef i Departamentit të IT-së Kriteret Bachelor në Shkenca Kompjuterike ose në fushën përkatëse; arritje më të larta do jenë në favor të aplikantit Më shumë se 5 vjet në një pozitë…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher shitjesh me Sektorin e Shërbimeve

Mundësi punësimi/ Menaxher shitjesh me Sektorin e Shërbimeve

Kompania NetTrade Albania shpk kërkon te punësojë një Menaxher shitje me eksperiencë në sektorin e Shërbimeve. Kompania ofron kushte komode pune dhe mundësi të shumta rritjeje në rrogë. Filozofia dhe ambjenti jonë eshte bashkëkohor me objektivin kryesor motivimin dhe zhvillimin e punonjësve në karrierën e tyre. Shërbimet bazë jane: Digital Tipi i punës-Kohe e plote Marketing, Brand Identity, Web Development, Network Project, Voip etj. Detaje të pozicionit Eksperiencë-Mesatare (3 – 10 vite) Nuk kërkohet foto Nuk kërkohet…

Read More

Lindex në Ring Center kërkon të punësojë Shitës/e

Lindex në Ring Center kërkon të punësojë Shitës/e

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evrope me 480 dyqane në 16 tregje. Misioni ynë është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme. Koncepti i Biznesit i Lindex përfshin një shumëllojshmëri të modes për femra, femije dhe veshje intimo. Ne ju ofrojme nje mjedis frymezues të punes dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Shqipëri. Dyqani i Lindex do të jetë në Qendrën Tregetare“Tirana Ring Center”, Tirane.Me rastin e hapjes se…

Read More

OSBE hap aplikimet për një vend të ri pune

OSBE hap aplikimet për një vend të ri pune

OSBE në shqipëri ka hapur aplikimet për pozicionin Koordinator. Afati i fundit për aplikim: 29 korrik 2015 Kërkesat e përgjithshme janë: – Arsim i lartë për studime ndërkombëtare, politika publike, shkenca politike,  juridik apo fusha të ngjashme – Përvojë diplomatike ose përvojë pune në çështjet politike me organizatat ndërkombëtare apo Qeveritë – Përvojë në përgatitjen e raporteve analitike – Komunikim i shkëlqyer dhe shkathtësi – Njohja e historisë rajonale politike dhe e zhvillimeve – Aftësi…

Read More

Mundësi Punësimi/ Inxhinier Kimist

Mundësi Punësimi/ Inxhinier Kimist

Afati i aplikimit: 6 Gusht 2015 Thermo Swiss është fabrika më e re e polisterolit në Shqipëri, e cila kërkon të rekrutojë staf të ri.Për këtë ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Inxhinier Kimist Detyrat Detyrat dhe përgjegjësitë që lidhen me rolin e një inxhinieri kimist. Kualifikimet / Kërkesat Arsimi i lartë, preferohet Kimi industriale. Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze. I mësuar me marrjen e vendimeve dhe përgjegjësive. Mosha e kerkuar 22-32 vjec….

Read More

Mundesi punesimi/ Agjent shitjesh

Mundesi punesimi/ Agjent shitjesh

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Agjent Shitjesh. Kualifikimet / Kërkesat Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete patente te klasit B Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese Te jete i gatshem te mbuloje zona jashte Tiranes dhe me orare te zgjatura Te kete punuar ne FMCG ( shperndarje e mallrave me qarkullim…

Read More

Bashkohu me ekipin e të rinjve dhe Evropës në Pragë

Bashkohu me ekipin e të rinjve dhe Evropës në Pragë

Afati i aplikimit: 16 Gusht 2015 E vlefshme për: njerëzit me përvojë në koordinimin e projekteve, që kanë një pasaportë të BE-së ose leje pune Përshkrimi Youth and Environment Europe (YEE) është një rrjet evropian i 44 organizatave jo-qeveritare mjedisore  rinore evropiane nga 27 vende. YEE punon në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe edukimit. Aktivitetet e tyre (shkëmbimet rinore, trajnime, fushata, sesione studimore, botime) janë bërë gjithmonë me dhe për të rinjtë. Të gjithë…

Read More

Një kompani kërkon të punësojë Programues

Një kompani kërkon të punësojë Programues

Afati i aplikimit: 14 Gusht 2015 Përshkrimi Appforgood shpk është kompani e re ne Shqiperi por me eksperience te gjate ne Itali ne fushen e zhvillimit të software-ve .Ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e software duke sjellë së bashku profesionistët më të mirë të fushës me një përzgjedhje të zgjuar e teknologjive moderne. Kompania operon duke ofruar shërbimet e saj si per klijentet e saj te huaj ashtu edhe per ate vendas si për sektoret…

Read More

Mundësi punësimi/ Inxhinier Elektronik pranë Genius SH.P.K

Mundësi punësimi/ Inxhinier Elektronik pranë Genius SH.P.K

Afati i aplikimit: 15 Gusht 2015 Përshkrimi GENIUS SH.P.K eshte nje distributor paisjesh mjekesore / laboratorike, kite, reagente dhe materiale konsumi laboratorike. Qëllimi kryesor i këtij pozicioni është diagnostikimi dhe riparimi i pajisjeve laboratorike dhe mjekesore në mënyrë sa më profesionale. Detyrat • Instalon, mirembane paisje mjekesore; • Të ndjekë kodin e etikës gjatë vizitave në ambjentin e klientit; • Të punojë në grup për të rritur efiçencën në punë; • Dokumentimi i punëve të…

Read More
1 44 45 46 47 48