Vend i lirë pune: Asistent Koordinator nga Komuniteti Rom

Vend i lirë pune: Asistent Koordinator nga Komuniteti Rom

Pozicioni: Asistent Koordinator nga Komuniteti Rom për programin “Çdo fëmijë rom në kopsht” Punëdhënës: CRCA Shqipëri Kohëzgjatja: 1 vit (3 muaj provë) CRCA është një organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, e cila punon për të promovuar respektimin e të drejtave të fëmijëve dhe të rinjve, për t’i mbrojtur ata nga dhuna, abuzimi dhe shfrytëzimi, për të zhvilluar të drejtat e fëmijëve dhe të të rinjve në Shqipëri dhe për të rritur pjesëmarrjen e tyre në nivelin kombëtar dhe…

Read More

Mundësi punësimi, Ekspert komunikimi

Mundësi punësimi, Ekspert komunikimi

Afati i aplikimit: 23.08.2015 Instituti ICON ka hapur aplikimet për pozicionin Lider Ekipi, Ekspert statistikash në Bujqësi. Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: Arsim universitar i avancuar (Master ose ekuivalent) në Marrëdhënie me Publikun dhe/ose Komunikimi ose disiplina të ngjashme, Rrjedhshmëri në Anglisht Eksperienca Profesionale e përgjithshme e kërkuar: Minimumi 10 vite ekseperiencë në komunikim, legjislacioni, statistika, ose një sektor tjetër përkatës për zbatimin e kësaj pjese të kontratës Minimumi 5 vite ekseperiencë profesionale në fushën…

Read More

Mundësi punësimi/ Ekspert statistikash në Bujqësi

Mundësi punësimi/ Ekspert statistikash në Bujqësi

Afati i aplikimit: 23 Gusht 2015 Instituti ICON ka hapur aplikimet për pozicionin Lider Ekipi, Ekspert statistikash në Bujqësi. Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara Një diplomë universitare në statistikë, ekonomi ose e ngjashme Preferohen studimet e avancuara në statistikë Rrjedhshmëri në Anglisht, në të shkruar dhe folur Nivel i lartë i njohjes së kompjuterit Për më shumë informacione, ju lutemi klikoni në këtë LINK.

Read More

Vend i lirë pune/ Sales and Account Management

Vend i lirë pune/ Sales and Account Management

Kaymu.al, pjesë e grupit Rocket Internet (një grup start-ups/kompanish të suksesshme, e bazuar në Berlin) është duke kërkuar njerëz me potencial dhe kreativ. Ju mund të merrni më tepër informacione në: http://www.kaymu.al/about-us Kjo është një mundësi shumë e mirë për ata me aftësi sipërmarrëse dhe që marrin përgjegjësi në një ambient dinamik. Njohuritë tuaja mbi e-commerce, marketing, sipërmarrje, do të zhvillohen nëse bëheni pjesë e ekipit tonë. Tani, ne jemi duke kërkuar njërez për pozicionin…

Read More

Kërkohen Asistent dhe Përkthyes për një Projekt të Bashkimit Evropian

Kërkohen Asistent dhe Përkthyes për një Projekt të Bashkimit Evropian

Kërkohen asistent dhe përkthyes (RTA) për Projektin Twinning i cili është një bashkëpunim i Bashkimit Evropian, Polonisë dhe Kroacinë për Këshillin e Lartë të shtetit.   Afati i aplikimit:  17.08.2015 Kriteret për 2 pozicionet Kërkesat për asistent RTA: Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze dhe gjuhës shqipe, në të shkruar dhe në të folur Eksperiencë si asistent në projekte të tjera të financuara nga BE-ja apo në projekte ndërkombëtare Njohje të çështjeve që lidhen me…

Read More

Vodafon hap aplikimet për një vend të lirë pune

Vodafon hap aplikimet për një vend të lirë pune

Kompania Vodafon ka shpallur të lirë pozicionin Analist Planifikimi dhe Kontrolli. Njohuritë dhe eksperienca Financë dhe Kontabilitet (Standardet Ndërkombëtare të Raportimit të Financave). Financat e Koorporatave Të paktën 2 vite eksperiencë pune duke përfshirë kohën në mjedis planifikimi dhe raportimi Njohje e SAP do ju konsiderohet avantazh CFA ose ACCA është avantazh Kualifikime profesionale/teknike të detyrueshme: Master në Financë, Kontabilitet, Administrim Biznesi ose Ekonomiks Aftësi të forta analitike Aftësi të forta në Excel dhe PowerPoint…

Read More

Vend i lirë pune në Bankën e Shqipërisë

Vend i lirë pune në Bankën e Shqipërisë

Afati i aplikimit: 17 Gusht Banka e Shqipërisë ka hapur aplikimet për pozicionin Këshilltar i Politikave Monetare Këshilltari duhet të jetë bankier qendror me përvojë, me ekspertizë në (i) hartimin e politikës monetare në përputhje me mjedisin IT (dmth, parashikimin e inflacionit, analizën monetare, dhe përcaktimin e qëndrimit të politikës monetare), dhe (ii) zbatimin e politikës monetare (menaxhimin e likuiditetit dhe parashikimim, instrumentat e politikës monetare, dhe analizën e tregut). Është e kuptueshme se kandidati…

Read More

Mundësi Punësimi/ Programues WEB

Mundësi Punësimi/  Programues WEB

Afati i aplikimit: 28.10.2015 ARPAD Partners SH.A kërkon të punësojë programues me eksperiencë me teknologjitë Web për projekte aktuale dhe të reja. Detyrat Puna me të cilat personi do të angazhohet:PHP HTML, CSS Javascript / AngularJS është avantazh MySQL / SQL Server Kualifikimet / Kërkesat Të paktën 2 vjet eksperiencë punë si Web Developer. Diplomë Universitare në Shkencë Kompjuteri, Informatikë, (ose dege te ngjashme). Të jetë i aftë të punoje në grup dhe nën presion. Aplikantët…

Read More

Infosoft kërkon të punësojë Menaxher Projekti

Infosoft kërkon të punësojë Menaxher Projekti

Kompania Infosoft ka hapur aplikimet për pozicionin Menaxher Projekti. Kriteret e aplikantëve: -Të diplomuar në Inxhinieri Kompjuterike, Elektronikë, Informatike, Informatike Ekonomike -Minimumi 5 vite punë në fushat e studimeve dhe jo më pak se 3 vite punë në përgatitje Propozimesh, udhëheqje projektesh në fushat  IT-së si një Menaxher Projekti ose Asistent i Menaxherit të Projektit. -Të ketë çertifikate teknike zyrtare (të preferueshme nga Microsoft, Cisco, Oracle, IBM, HP etj) Për më shumë informacione, ju lutemi…

Read More

UNDP Albania hap 12 vende të lira pune

UNDP Albania hap 12 vende të lira pune

UNDP Albania ka hapur aplikimet për 12 pozicione pune në qytetet Kukës, Dibër, Shkodër, Lezhë, Durrës, Tiranë, Elbasan, Berat, Fier, Korçë, Vlorë, Gjirokastër. Pozicionet e lira kanë të bëjnë me  Specialistë Arkivimi. Afati i aplikimit : 14  gusht 2015 Arsimi: Diplomë Bachelor në letërsi, histori, administrim publik apo fusha të tjera të ngjashme Përvojë pune: 5 vjet përvojë në administratën publike me fokus të veçantë në proceset e menaxhimit të dokumenteve Përvojë me procest e…

Read More
1 42 43 44 45 46 48