Pozicion Pune Vakant – Jurist/e (Avokat/e)

Pozicion Pune Vakant – Jurist/e (Avokat/e)

Vendodhja:           Tiranë, Durrës, Pukë Punëdhënës:        “Sot për të Ardhmen” – Qendra Për Zhvillim Komunitar Referenca:            Programi “Drejtësia për Minorët” Tipi Kontratës:     Me kohë të pjesshme, Shkurt – Korrik 2016 “Sot Për të Ardhmen” “Sot për të Ardhmen” është rrjet lider në Shqipëri për mobilizim dhe fuqizim të komuniteteve në nevojë. Udhëhequr nga vizioni dhe duke përdorur metoda inovative dhe gjithëpërfshirëse, “Sot…

Read More

Vend i lirë pune- Financier/e në Qendrën për Zhvillim Komunitar

Vend i lirë pune- Financier/e në Qendrën për Zhvillim Komunitar

Vendodhja:          Tiranë Punëdhënës:       “Sot për të Ardhmen” – Qendra për Zhvillim Komunitar Tipi Kontratës:   Me kohë të pjesshme “Sot Për të Ardhmen” “Sot për të Ardhmen” është rrjet lider në Shqipëri për mobilizim dhe fuqizim të komuniteteve në nevojë. Udhëhequr nga vizioni dhe duke përdorur metoda inovative dhe gjithëpërfshirëse, “Sot për të Ardhmen” ka krijuar përqasje të suksesshme të fuqizimit gjinor; vullnetarizmit; aktivizmit; mbrojtjes së mjedisit; ndërmjetësimit…

Read More

Thirrje për aplikime/ Programi “LEAD” Albania 2017

Thirrje për aplikime/ Programi “LEAD” Albania 2017

Programi Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) ka hapur aplikimet për Programin “LEAD Albania 2017”. Ky program është konceptuar sipas Programit të Shtëpisë së Bardhë për Lidershipin (angl. White House Fellows Program) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Qëllimi i Programit në Shqipëri është që t’u sigurojë profesionistëve të rinj dhe të talentuar shqiptarë përvoja të drejtpërdrejta në procesin e qeverisjes së Shqipërisë. Individëve të përzgjedhur do t’u ofrohet mundësia për të punuar për një vit…

Read More

Thirrje për Analistë të Politikave Publike

Thirrje për Analistë të Politikave Publike

APPA – Albanian Platform for Policy Advocacy   Think Tank, i themeluar ne janar 2015. Projekti themelues i këtij TT, që quhet “Little Brother is Watching You”, është platforma e profesionistëve të rinj, të cilët monitorojnë dhe vlerësojnë politikat publike dhe aktivitetin e qeverisë duke ofruar gjithashtu zgjidhje alternative. Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë të rinj. Secili analist monitorues është përgjegjës për një ministri, kjo bazuar tek aftësia për të analizuar Politikat Publike…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher Recepsioni

Mundësi punësimi/ Menaxher Recepsioni

Shoqeria“ Agikons” sh.p.k nje nga Kompanite lider ne fushen e ndertimit kerkon: Menaxher Recepsioni Mbikqyr te gjitha aspektet e recepsionit dhe te stafit, ne menyre qe te siguroje kenaqesine e klientit dhe efikasitetin operacional. Manaxheri i recepsionit duhet te siguroje qe recepsioni dhe te gjithe pjeset operacionale te saje te funksionojn rrjedhshem dhe pa probleme Detyrat/ Pergjegjesite •Mbikqyre recepsionistet, rezervimet, procedurat ditore ne recepsion. •Krijon zgjidhje per kerkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klienteve….

Read More

Vend i lire pune/ Asistente në Departamentin e Financës

Vend i lire pune/ Asistente në Departamentin e Financës

Shoqëria KEAD, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve te ndertimit,veglave te punes, import/export që prej vitit 1993.  Nëse jeni student te sapodiplomuar ose me eksperience 0-2 vjecare dhe kërkoni një mundësi punësimi, KEAD ju ofron të beheni pjesë e kompanisë. KEAD kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit. Detyrat Detyrat e asistentit/asistentes se shitjes: – Menaxhon informacionin e perditshem – Pergatit dokumentacione perkatese – Kontakton…

Read More

Specialist i Prokurimeve/ Vend i lirë pune në Kompaninë Plus

Specialist i Prokurimeve/ Vend i lirë pune në Kompaninë Plus

PLUS Communication ofron mundësi punësimi në pozicionin: Specialist i Prokurimeve. Detyrat: Specialisti i Prokurimeve është përgjegjës për të identifikuar furnitorët më të favorshëm, negociuar dhe përmirësuar kushtet dhe termat më të mira të bashkëpunimit sipas procedurës së prokurimit në PLUS. Punëmarrësi është përgjegjës për: • Përgatit dokumentacionin e tenderit (RFI/RFP/RFO) sipas procedurës së PLUS; • Krijon dhe vendos marrëdhënie bashkëpunimi me furnitorët sipas termave dhe kushteve të kontatës; • Negocion për të arritur dhe përmirësuar…

Read More

Asistent Avokate/ Mundësi punësimi nga një kompani konsulence

Asistent Avokate/ Mundësi punësimi nga një kompani konsulence

Përshkrimi: Aplikantja do te angazhohet ne pune kerkimore ne lidhje me legjislacionin shqiptar dhe te huaj. Do te asistoje avokatet ne punen e perditshme dhe do te marre detyra specifike ne baze te çeshtjeve te cilat jane ndermarre nga zyra ligjore. Kriteret/ Kerkesat: Te kete mbaruar Fakultetin Juridik jashte shtetit ose Shqipëri, ne ciklin e plote 5 vjeçar. Te kete 1-3 vjet eksperience pune ne zyre ligjore. Te jete njohese e mire e Corporate Law….

Read More

Një kompani konsulence kërkon Asistent Financiere

Një kompani konsulence kërkon Asistent Financiere

Përshkrimi: Aplikantja do te angazhohet ne kryerjen e analizave financiare, planeve te biznesit, studime fizibiliteti etj. Do te asistoje ne punen e perditshme dhe do te marre detyra specifike ne baze te çeshtjeve te cilat ndermerr kompania. Kriteret/ Kerkesat: Te kete mbaruar Fakultetin per Ekonomi – Finance jashte shtetit ose Shqipëri, ne ciklin e plote 5 vjeçar. Te kete 1-3 vjet eksperience pune ne sektorin e analizes financiare. Te zoteroje shkelqyeshem gjuhen angleze ne te…

Read More

Mundësi punësimi/ Agjent Shitje

Mundësi punësimi/ Agjent Shitje

Kompania AlbanCorp Group sh.a kërkon të punësojë: Agjent Shitje, Departamenti Komercial Kompania AlbanCorp Group sh.a është një kompani distribucioni e mallrave të konsumit, e vendosur në Tiranë dhe e themeluar në vitin 1995, me një eksperiencë prej 20 vitesh në tregun shqiptar. DETYRAT: § Të marrë porositë tek klientët ekzistues në zonë, § Të dorezojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm dhe të përfundojë transaksionin sipas rregullave në fuqi, § Të…

Read More
1 40 41 42 43 44 48