Mundësi punësimi/ Programues të rinj

Mundësi punësimi/ Programues të rinj

Kompania “VIRTUAL Albania” ofron vende pune për “Programues të Rinj”. Personat e interesuar duhet të kenë përfunduar studimet në nje nga Fakultetet e Teknologjive të Informacionit”. Të ketë pasion dhe njohuri të mira programimi. Nuk është e nevojshme eksperienca e punes por projektet e zhvilluara do jene një avantazh për kandidatët aplikantë. Dergoni CV në support@virtual.al Share This:

Read More

Punësim në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë

Punësim në Gjermani, procedura e re zgjat vetëm 14 ditë

Që prej nëntorit të vitit 2017, procedurat e vizave të punës për shtetasit e Ballkanit Perëndimor janë më të thjeshta dhe realizohen brenda një etape. Kur rregullorja për rajonin hyri në fuqi, më 1 janar 2016, procedura për të tilla raste ishte e dyfishtë. Punëmarrësit paraqitnin kërkesë për vizë te përfaqësitë e Gjermanisë në vendet e tyre, e njëkohësisht punëdhënësit kërkonin leje paraprake te Zyra e Punësimit në vendndodhjen e kompanisë, e kjo bënte që…

Read More

Thirrje për aplikime/ LEAD Albania 2019

Thirrje për aplikime/ LEAD Albania 2019

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) shpall “Thirrjen për Aplikime” në kuadër të Programit “LEAD Albania 2019”, një Program për Përvojë dhe Zhvillim të Lidershipit në Shqipëri, qëllimi i të cilit është që t’u sigurojë profesionistëve të rinj dhe të talentuar shqiptarë përvoja të drejtpërdrejta në procesin e qeverisjes së Shqipërisë, shoqëruar nga një ndjesi e përfshirjes personale në lidershipin e shoqërisë sonë nëpëmjet një përvoje njëvjeçare, që e vendos përfituesin pranë një pozicioni qeveritar shumë…

Read More

Vend i lirë pune/ Agjent turizmi

Vend i lirë pune/ Agjent turizmi

Kalemi Travel, shpall vende vakante pune full-time ne pozicionin: – pozicioni fillestar: agjent/konsulent turizmi (ne menyre qe kandidati te pervetesoje produktet dhe sherbimet mbi turizmin) – rritje ne kariere: menaxher produkti – prezantimi i produkteve ne panairet nderkombetare Londer, Berlin, Singapor etj – rritje ne kariere: menaxher projekti – prezantimi i projekteve ne panairet nderkombetare Londer, Berlin, Singapor etj Kriteret: – Kandidatet duhet të kenë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Ekonomisë, ne deget…

Read More

Mundësi punësimi/ Inxhinier zbatimi

Mundësi punësimi/ Inxhinier zbatimi

Mane TCI (Trade Construction Investment) shpall vakant pozicionin “INXHINIER ZBATIMI” pranë Departamentit Teknik në Palas! Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë Burimeve Njerëzore në adresën elektronike: hr@manetci.al Për më shumë informacion lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju ftojmë të klikoni në këtë LINK Share This:

Read More

Mundësi punësimi në Sarandë

Mundësi punësimi në Sarandë

Fondacioni MWL kërkon të punësojë një punonjëse sociale për projektin MWL Women. Objektivi kryesor i kësaj detyre është të zhvilloje punen me grate ne aspektin e zhvillimit njerezor dhe ekonomik ne zonen e Sarandes. *Kërkesat: Diploma e (e nivelit master) në fushën përkatëse Rrjedhshmëri (me gojë dhe me shkrim) në shqip dhe anglisht Aftësi të shkëlqyera në komunikim Kandidatja duhet të jetë i grup-moshës prej 25-40 vjeç Të jetë në dispozicion për të udhëtuar Kohezgjatja…

Read More

Mundësi Punësimi Elektricist / Teknik IT

Mundësi Punësimi Elektricist / Teknik IT

Përmbledhja e Pozicionit: Elektricisti/Teknik IT është një figurë profesionale që ka njohje të përgjithshme në elektroteknike, kryesisht elektroniken dhe sistemet IT, të impianteve rezidenciale, industriale dhe makinerive elektrike, është në gjendje të zhvillojë dhe instalojë impiante elektrike, sistemet IT, iluminoteknike, citofonie, videocitofonie, sisteme të alarmeve, kamerave, dhe i afte ne konfigurimet baze. Detyra dhe Përgjegjësi: Elektricisti/Teknik IT duhet të jetë njohës i mirë i vizatimeve dhe skemave elektronike/elektrike, të jetë i vëmendshëm dhe i kujdesshëm…

Read More
1 2 3 4 43