Mundësi punësimi nga Rrjeti Informativ i BE-së në Shqipëri

Mundësi punësimi nga Rrjeti Informativ i BE-së në Shqipëri

Rrjeti Informativ i BE-së në Shqipëri (EUINA) po kërkon punësimin e një redaktori në gjuhën angleze për redaktimin e botimeve dhe dokumentacioneve të tyre në fushën e lëndëve të BE-së. Redaktori i BEINA pritet të ketë cilësitë e mëposhtme: • Aftësi dhe kompetencë në gjuhën angleze, si gjuhë amtare • Edukimi, ristrukturimi dhe lustrimi i shkathtësive për botime / dokumente të shkruara nga folësit që nuk kanë gjuhë amë gjuhën angleze, me më së paku…

Read More

Mundësi punësimi në Belgjikë

Mundësi punësimi në Belgjikë

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me prejardhje të ndryshme dhe me një gamë të gjerë të përvojave të mëparshme të punës Përfitimet: Pagesa mujore prej 1,600 euro Diplomati i Pavarur kërkon një praktikant që të fillojë punën në zyrën e saj në Bruksel në verën e vitit 2017. Diplomati i Pavarur (ID) është një ndërmarrje unike jo-fitimprurëse në botën e marrëdhënieve ndërkombëtare, diplomacisë dhe parandalimit të konflikteve….

Read More

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Punë vullnetare në lidhje me pasuritë e patundshme

Fondacioni Kombëtar për Ruajtjen e Historisë, në partneritet me degën e saj, Korporata Kombëtare e Investimeve të Komunitetit të Besimit (NTCIC), njofton praktikën e Tony Goldman për Diversitetin në Ruajtjen dhe Zhvillimin e Komunitetit. Tony Goldman ishte një anëtar themelues i bordit të Trustit Kombëtar dhe NTCIC, dhe dihet se ka krijuar një trashëgimi të diversitetit dhe përfshirjes. Trajnimet e Trustit Kombëtar janë mundësi afatshkurtra, të vullnetshme të të mësuarit eksperimental, pa pritje të punësimit…

Read More

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e përkthyesit në Zyrën e Atasheut të Mbrojtjes (DAO). Si të aplikoni: NJOFTIM I RËNDËSISHËM: Ju DUHET të aplikoni për pozicionet e Misionit (me përjashtim të USAID-it dhe pozicionet e Korpusit të Paqes) duke përdorur formularin DS-174 (Aplikimi për punësim si personel i punësuar në nivel lokal apo anëtar i familjes). Aplikimet pa këtë formë nuk do/nuk merren parasysh. Shkarkoni Formularin e Aplikimit…

Read More

Mundësi punësimi nga OSBE

Mundësi punësimi nga OSBE

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: kandidatët nga shtetet anëtare të OSBE-së Përfitimet: Paga totale prej 4,857 Euro Sekretariati i OSBE-së po ka hapur aplikimet për pozicionin e  Zyrtarit të Komunikimit të Avancuar në Vjenë, Austri. Seksioni i Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Mediat (COMMS) mbështet dhe këshillon Sekretarin e Përgjithshëm dhe Kryesinë e OSBE-së mbi aktivitetet e tyre të mediave dhe marrëdhënieve me publikun dhe informon publikun për punën e OSBE-së përmes mediave…

Read More

Studime dhe punësim në fushën e Biologjisë

Studime dhe punësim në fushën e Biologjisë

Afati fundit i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë personat që punojnë në fushën e Biologjisë së Konservimit Përfitimet: Shpërblimet dhe përfitimet e sigurimeve shëndetësore Fellowship Hrdy është i hapur për hulumtuesit në çdo gradë; Inkurajohet aplikimet nga shkencëtarët  si dhe nga ata që kanë marrë kohët e fundit Ph.D. Bashkësia mbështet vizitat e një ose dy semestrave. Fellowship Hrdy jepet për individë që do të angazhohen në studime shkencore në Departamentin…

Read More

Mundësi punësimi nga OSBE

Mundësi punësimi nga OSBE

Seksioni i Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Mediat (COMMS) mbështet dhe këshillon Sekretarin e Përgjithshëm dhe Kryesinë e OSBE-së mbi aktivitetet e  mediave dhe marrëdhënieve me publikun dhe informon publikun për punën e OSBE-së përmes mediave të shkruara dhe online dhe aktiviteteve të informimit publik. COMMS shërben gjithashtu si pikë qendrore për deklaratat publike nga institucionet e OSBE-së dhe operacionet në terren. COMMS prodhon dhe shpërndan njoftime për shtyp, materiale informacioni dhe publikime të rregullta, mban…

Read More

Mundësi punësimi në Austri

Mundësi punësimi në Austri

Afati i fundit i aplikimit: 28 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët me diplomë master në shkencat humane ose shoqërore Përfitimet: pagesë prej 1,365.50 euro bruto / muaj Qendra për Studime të Evropës Juglindore po kërkon një Asistente Universitare pa doktoraturë (20 orë në javë, punësim nga data 15 shtator 2017 deri më 31 gusht 2019). Detyrat tuaja: Kontribut në kërkime bashkëpunuese, të palëve të treta (aplikimi, menaxhimi i projekteve dhe realizimi); Hulumtime të…

Read More

Mundësi punësimi pranë Ambasadës Holandeze në Tiranë

Mundësi punësimi pranë Ambasadës Holandeze në Tiranë

Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Shqipëri është duke kërkuar një student apo të diplomuar të kohëve të fundit që do të punojë si praktikant në Ambasadë për një periudhë prej 6 muajsh, në periudhën shtator 2017 – janar 2018. Afati i fundit për aplikim: 3 korrik 2017 . Trajnuesi do të punojë në fushën e çështjeve ekonomike, duke ndihmuar në analizën / raportimin ekonomik. Trajnuesi do të përfshihet gjithashtu në punën dhe detyrat e…

Read More

Mundësi punësimi pranë Bankës Botërore

Mundësi punësimi pranë Bankës Botërore

Afati i fundit i aplikimit: 28 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatët e regjistruar për doktoraturë ose master dhe përvoja relevante në punë Kompensimi: një pagë konkurruese ndërkombëtare, bazuar në arsimin dhe përvojën profesionale Programi i Profesionistëve të Rinj (YPP) është një pikënisje për një karrierë emocionuese në Grupin e Bankës Botërore. Kjo është një mundësi unike për talentet më të rinj të cilët kanë si një pasion për zhvillimin ndërkombëtar dhe potencialin e…

Read More
1 2 3 39