Thirrje për vullnetarë

Thirrje për vullnetarë

DokuFest ka hapur sot thirrjen për vullnetarë për edicionin e 17-të festivalit, i cili do të mbahet nga data 03-11 gusht në Prizren. Vullnetarët e DokuFest duhet të jenë mbi 15 vjeç dhe ata do të ndihmojnë në menaxhimin e kinemave, në Press dhe Media qendër, në mikëpritjen e mysafirëve dhe evente, në DokuDaily, DokuKids, DokuShop dhe Doku TV. Afati i fundit për aplikim është 15 korrik, dhe të përzgjedhurit do të njoftohen për rezultatet…

Read More

Thirrje për Aplikim – Atelie Restaurimi 2018

Thirrje për Aplikim – Atelie Restaurimi 2018

Restaurim i Kishës së Shën Sergjit dhe Bakut dhe Konservim i trashëgimisë kulturore, Himarë 9-22 Shtator 2018. Qendra Historike Himarë. Kjo thirrje hapet për 4 pjesëmarrës (vullnetarë) nga Shqipëria në Atelienë e Restaurimit_2018. Atelieja e Restaurimit është konceptuar si punë konkrete konservuese / restauruese në zbatim të projektit të restaurimit të Kishës së Shën Sergjit dhe Bakut, Himarë. Punimet që do të realizohen gjatë kësaj Atelieje do të përqendrohen në naos – restaurimi i çatisë dhe konsolidimi…

Read More

Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Walt Disney 2018 Talent Development Artist – Animation Trainee Program Mundësi e mrekullueshme për të përjetuar artin e animacionit dhe të jeni pjesë e Walt Disney Animation Studios. Programi i Zhvillimit të Talenteve fillon me një trajnim impresiv duke iu ofruar pjesëmarrësve mundësinë për të kuptuar mirë aftësitë e tyre të reja, për të përsosur dhe për të përforcuar fushat kyçe, për t’i zbatuar ato në botën reale dhe për të punuar nën drejtimin e…

Read More

Intership pranë NDI Albania

Intership pranë NDI Albania

Instituti Kombëtar Demokratik për Çështjet Ndërkombëtare (NDI) po kërkon një praktikant që të angazhohet me kohë të pjesshme në zyrën e vendosur në Tiranë: Praktika do të zhvillohet gjatë periudhës shtator – nëntor 2018, me mundësinë për një zgjatje prej tre muajsh. Pozita parashikon angazhimin me kohë të pjesshme dhe orari i punës do vendoset sipas një marrëveshjeje me kandidatin e zgjedhur. Praktikanti do të ndihmojë NDI-në në projektet dhe aktivitetet në vazhdim. Përgjegjësitë primare…

Read More

Mundësi praktike në Fondacion

Mundësi praktike në Fondacion

Fondacioni Together Albania shpall konkurs për një praktikant/e Kandidatët duhet të: • Kenë përfunduar studimet universitare ose të jenë në vitin e fundit të studimeve universitare (preferohet të jenë student të Psikologjisë, Sociologjisë, Punes Sociale apo Pedagogjisë); • Të kenë njohuri në punën me kompjuter (Word, Excel, PowerPoint, SPSS, Internet etj); • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze; • Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në grup; Të interesuarit mund…

Read More

Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Federation of Young European Greens is looking for an intern to support FYEG and the Greens/EFA group in the European Parliament in their work. It is a paid full-time internship with flexible working hours. FYEG is a dynamic, inclusive organisation that unites Young Green activists, Green youth movements and political organisations from all over Europe. It advocates and campaigns for political change, and serves as a platform for the exchange of ideas and knowledge among…

Read More

Mundësi praktike në Berat

Mundësi praktike në Berat

Thirrje për aplikim! Shoqata BID Berati ofron mundësi për punë praktike për studentët që janë në përfundim të arsimit universitar për një periudhë 3 mujore. Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar: – Një kopje e CV – Letër motivimi Afati i dorezimit të dokumentacionit të aplikimit: 09-04-2018 Adresa e e-mailit ku dërgohen aplikimet: bidberat@gmail.com Për krikteret e aplikimit referojuni fotos më poshtë.

Read More

Mundësi praktike në Kontrollin e Lartë të Shtetit

Mundësi praktike në Kontrollin e Lartë të Shtetit

Kontrolli i Lartë i Shtetit është Institucioni Suprem i Auditimit në Republikën e Shqipërisë. Auditimi i jashtëm publik është i rregulluar përmes ligjit 154/2014 “ Për Organizimin dhe Funksionimin e Kontrollit të Lartë të Shtetit”. Si një institucion në modernizim e sipër, KLSH, do të hapë dyert për 12 praktikantë të cilët do të zhvillojnë pranë këtij institucioni praktikën mësimore (internship) 6-mujore, sipas modeleve anglo-saksone të marrëdhënies së para-punësimit, Universitet – Institucion Publik. Ky mësim…

Read More

Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e praktikantit vendas në Zyrën e Menaxhimit. Klikoni këtu (PDF 122 KB) për lajmërimin. Të interesuarit duhet të dërgojnë letrën e interesimit nëpërmjet e-mailit në adresën canobx@state.gov Aplikimet pranohen deri më 13 prill, 2018.

Read More
1 2 3 4 5 23