Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Njoftim nga Ministria e Punëve të Jashtme Ministria e Punëve të Jashtme, kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën 1 tetor – 31 dhjetor 2015. Për të aplikuar: Shkarkoni formularin në lidhjen e mëposhtme dhe dërgojeni në adresën e emailit interns@mfa.gov.al brenda datës 25 shtator 2015. http://www.punetejashtme.gov.al/…/Formular_aplikimi_per_pra… Aktivitetet e parashikuara: Praktikantët pranë MPJ-së do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme: · Drejtoria e Organizatave Ndërkombëtare; · Drejtoria e BE-së; ·…

Read More

Praktikë e paguar në Insurance Europe në Bruksel

Praktikë e paguar në Insurance Europe në Bruksel

Afati i aplikimit: 2 tetor 2015 Praktikantët janë të nevojshëm për një praktikë të paguar në Insurance Europe. Insurance Europe është federata evropiane për sigurimet. Insurance Europe, me bazë në Bruksel, përfaqëson ndërmarrjet që përbëjnë rreth 95% të të ardhurave totale premium evropiane. Sigurimet përbëjnë një kontribut të madh në rritjen ekonomike të Evropës dhe zhvillimin e saj. Praktikanti do të jetë përgjegjës për të siguruar mbështetje në përpunimin, analizimin dhe interpretimin e të dhënave…

Read More

Praktikë pune në European Western Balkans

Praktikë pune në European Western Balkans

Një praktikë në European Western Balkans mund t’ju ndihmojë për të përmirësuar njohuritë tuaja të fituara gjatë studimeve tuaja. European Western Balkans është në kërkim për akademikët e rinj të cilët janë të regjistruar në vitin e fundit të studimeve universitare (minimumi) dhe të diplomuarit kohët e fundit që janë të interesuar në procesin e integrimit evropian të vendeve të Ballkanit Perëndimor. European Western Balkans është kryesisht në kërkim për studentët ose të diplomuarit e…

Read More

Praktikë e paguar në Hollandë

Praktikë e paguar në Hollandë

Afati i aplikimit: 4 Shtator 2015 Kush mund të aplikojë? Aplikantët me nivel të avancuar të gjuhës angleze dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi Pagesa: Rrogë mujore prej EUR 900 Përshkrimi Global Reporting Initiative (GRI) është një organizatë ndërkombëtare e pavarur që funksionon që prej vitit 1997. GRI ndihmon bizneset, qeveritë dhe organizatat e tjera të kuptojnë dhe të komunikojnë ndikimin e biznesit në çështjet kritike të qëndrueshmërisë të tilla si ndryshimi i klimës, të drejtat e njeriut, korrupsioni…

Read More

Praktikë për studentët e Komunikimit dhe Marketingut

Praktikë për studentët e Komunikimit dhe Marketingut

Pozicioni i kërkuar Gazetari/ Përkthyes Departamenti i Komunikim dhe Marketing në CBS fton të gjithë studentët të aplikojnë për pozicionin e hapur. Gjatë praktikës profesionale studenti do të përfshihet në projekte të cilat kërkojnë punë në grup, qartësi mendimi dhe mjeshtëri shumë të mira gazetareske dhe komunikim. Programi është oportunitet për të fituar përvoje praktike pune, përmes përfshirjes serioze në projekt duke nxjerrë në pah talentin dhe zhvilluar aftësitë profesionale. CBS është në kërkim të…

Read More

Projekt vullnetar në Finlandë

Projekt vullnetar në Finlandë

Afati i aplikimit: 2 Shtator 2015 Kush mund të aplikojë? Të rinjtë e moshës 18-30 vjeç nga Evropa Përshkrimi Maailmanvaihto – ICYE Finland aktualisht është duke kërkuar vullnetarë për projektin afatgjatë EVS në Qendrën Vanhamäki Activity  në Suonenjoki, Finlandë. Vanhamäki është një qendër aktivitetesh në Suonenjoki, i cili është një qytet i vogël në Finlandën qendrore. Vanhamäki ofron lloje të ndryshme të aktiviteteve për vizitorët . Puna e vullnetarit ndryshon sipas sezonit: në kohën e verës vullnetarët…

Read More

Aplikoni për praktikën e EUNIC App në Pragë

Aplikoni për praktikën e EUNIC App në Pragë

Afati i aplikimit: 31 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Kandidatë me zotërim të Anglishtes dhe njohuri të medias sociale Pagesa: bazuar në rezultatet e performacës, ka një mundësi për pagesë në të ardhmen Përshkrimi A besoni se kultura evropiane duhet të jetë e lehtë për t’u gjetur? EUNIC App bashkon eventet kulturore evropiane në një aplikacion, duke i treguar ato si listë në një hartë. Sfida juaj do të jetë për të promovuar EUNIC…

Read More

Praktikë në Institutin Kombëtar Demokratik për Çështje Ndërkombëtare (NDI)

Praktikë në Institutin Kombëtar Demokratik për Çështje Ndërkombëtare (NDI)

Instituti Kombëtar Demokratik për Çështje Ndërkombëtare (NDI) kërkon një praktikant, që të jetë i/e angazhuar me kohë të pjesshme në zyrën me qendër në Tiranë. Ky është një pozicion i papaguar për periudhën shtator 2015 – Dhjetor 2015 me mundësi për një zgjatje praktike deri në 3 muaj. Praktikanti do të ndihmojë NDI-në me projektet dhe aktivitetet në vazhdim. Aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara: Përgjithësisht të ndjekë një program universitar ose pasuniversitar, apo të jetë…

Read More

Praktikë e ofruar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë

Praktikë e ofruar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë

Afati i aplikimit: 30 Shtator, 2015 Aplikimet tashmë janë të hapura për Programin e Praktikës nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). Ky program Praktike ofron një gamë të gjerë mundësish për studentët, për të fituar njohuri në programet teknike dhe administrative të OBSH-së. Kohëzgjatja e praktikës është 6-12 javë. Në raste përjashtimore, praktika mund të zgjatet deri në një maksimum prej 24 javësh në varësi të nevojave të njësisë teknike të OBSH-së dhe disponibilitetit tuaj….

Read More

Praktikë e paguar në “Fshatrat Ndërkombëtar SOS të Fëmijëve”

Praktikë e paguar në  “Fshatrat Ndërkombëtar SOS të Fëmijëve”

Afati i aplikimit: 16 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Aplikantë me një diplomë universitare dhe njohuri të shkëlqyera në Anglisht Çfarë ofrohet? Pagë fikse mujore prej 1,050 EUR Përshkrimi “Fshatrat Ndërkombëtar SOS të Fëmijëve” është federatë globale e 117 shoqatave të Fshatrave Kombëtare SOS të Fëmijëve, duke punuar së bashku me një vizion të vetëm: për të siguruar që çdo fëmijë të rritet me dashuri, siguri dhe respekt. “Fshatrat Ndërkombëtar SOS të Fëmijëve” është…

Read More
1 19 20 21 22