Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

Praktikë 6-mujore e paguar në Bruksel

  Përshkrimi Transport & Environment (T&E), OJQ-ja me qendër në Bruksel, lider në promovimin e transportit të pastër në Evropë, është duke rekrutuar një kandidat për t’iu bashkuar ekipit të saj të transportit. Kandidati ideal do të ketë një diplomë në ekonomi dhe përvojë relevante në politikën e mjedisit dhe / ose të transportit, duke përfshirë edhe tematikat e lidhura me çmimet, modelimin, ose tema të tjera të rëndësishme të tilla si politikat e klimës së…

Read More

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Praktikë pune e paguar në Bruksel

Përshkrimi Shoqata Evropiane e Shtëpive Historike është organizatë me bazë në Bruksel e shtëpive historike dhe kopshteve në pronësi private. Anëtarësimi i saj përbëhet nga 22 shoqata kombëtare, që përfaqësojnë jo më pak se 50,000 shtëpi historike private. Shoqata është duke kërkuar një praktikant, për një periudhë kohe minimumi 6 muaj, duke filluar që nga 7 Dhjetor 2015. Praktikanti ka përgjegjësitë e mëposhtme: Organizimi eventi, duke përfshirë një program vizitash në shtëpitë historike në Austri;…

Read More

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Përshkrimi i kompanisë: Kompania ka zhvilluar një platformë në ‘cloud’, ku menaxherët e projektit janë në gjendje të organizojnë detyra të ndryshme të tyre, marrëveshje dhe kufizime që do të kryejnë në projektet e ndërtimit. Është një mjet për planifikimin dhe monitorimin e këtyre llojeve të projekteve. Vendi: Valencia (Spanjë) Periudha e zgjatjes: 2 muaj Data e fillimit: sa më shpejt e mundur Fusha: studime komjuterike Web design ose programim, Aplikacione Mobile, Zhvillim Software Kërkesat:  -Njohuri shumë të mira…

Read More

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Praktikë e paguar në Deutsche Welle, Gjermani

Deutsche Welle është organizatë lider e Gjermanisë për zhvillimin e medias ndërkombëtare. Praktikat janë të mundshme në të gjitha fushat ku punojnë gazetarët e DW: televizion, internet, radio, komunikim dhe Akademie DW. Si praktikant ju do të përfshiheni në rutinën e përditshme të departamentit; duke marrë përsipër detyra gazetareske apo editoriale në varësi të përvojës gazetareske që ju keni. Departamenti Multimedia i Rajoneve në Bon ofron praktika në radio dhe në internet në 30 gjuhë….

Read More

Praktikë e paguar në agjensinë e lajmeve Reuters

Praktikë e paguar në agjensinë e lajmeve Reuters

Afati i aplikimit: 1 Dhjetor, 2015 Janë hapur aplikimet për ‘Praktikë të Paguar Reuters 2016’. Reuters është burimi kryesor i informacioneve për bizneset dhe profesionistët në botë, duke siguruar avantazh konkurrues. Praktikantët do të marrin trajnim formal para se ata të fillojnë punën. Çdo praktikant do të raportojë për një redaktor epror dhe do i caktohet një gazetar këshilltar i cili do të jetë në dispozicion për të ofruar këshilla dhe udhëzime. Praktikat zgjasin për 10…

Read More

Mundësi praktike në bizneset gjermane

Mundësi praktike në bizneset gjermane

Afati i aplikimit: 15 Nëntor 2015 Kush mund të aplikojë: Të Rinj të diplomuar dhe studentë nga Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia Përfitimet: Bursë, akomodim, sigurim shëndetësor, kurs gjuhe Përshkrimi Programi i praktikës së Biznesit Gjerman i ofron të diplomuarve të Rinj dhe studentëve nga Shqipëria, Bosnje-Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia mundësisë e një praktike që zgjat 3-6 muaj në kompanitë kryesore gjermane. Praktikantët fitojnë një pasqyrë…

Read More

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Euro Coop/ Praktikë 6-mujore e paguar në Departamentin e Komunikimit

Afati i aplikimit: 9 Tetor 2015 Pagesa: Minimumi i kompesimit 700 Euro (neto) në muaj Përshkrimi Euro Coop është zëri i tregtarëve bashkëpunues në Evropë. Ai sjell së bashku shoqatat kombëtare të konsumit në 19 vendet evropiane, të cilat përfaqësojnë 4500 kooperativa lokale / rajonale, duke punësuar 500,000 qytetarë në të gjithë Evropën, ku operojnë 36,000 dyqane, të cilat iu shërbejnë 32 milion konsumatorëve. Sekretariati i Euro Coop në Bruksel përfaqëson interesat e anëtarëve të saj para…

Read More

Internship në Bankën ProCredit

Internship në Bankën ProCredit

Banka ProCredit ofron mundësi për internship-e për studentët e Universitetit të Tiranës. Studentët do të angazhohen në një projekt pranë Njësisë së Administratës, për periudhën tetor – dhjetor 2015. Studentët do të përfshihen në hedhje të dhënash dhe sistemim dokumentacioni të rëndësishëm të bankës, duke u mbikqyrur nga një punonjës me eksperiencë. Praktika do të zhvillohet gjatë orarit zyrtar të institucionit dhe vendi i zhvillimit do të jetë arkiva në Vorë, ku transporti do të…

Read More

Praktikë pune e paguar në Belgjikë

Praktikë pune e paguar në Belgjikë

Afati i aplikimit: 5 Tetor 2015 Kush mund të aplikojë? Aplikantët duhet të kenë përfunduar një Bachelor dhe të paktën një vit punë në përvoja relevante, preferohet media sociale Pagesa: Do të specifikohet gjatë procesit të aplikimit Përshkrimi Aleanca e Shëndetit dhe Mjedisit (HEAL) po kërkon një praktikant dinamik, të motivuar dhe të ndërgjegjshëm për të ndihmuar në përmirësimin e prezencës së HEAL në mediat sociale. Objektivi është që të bëjë ngrejë problematika, të bëjë…

Read More

Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Praktikë në Ministrinë e Jashtme

Njoftim nga Ministria e Punëve të Jashtme Ministria e Punëve të Jashtme, kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën 1 tetor – 31 dhjetor 2015. Për të aplikuar: Shkarkoni formularin në lidhjen e mëposhtme dhe dërgojeni në adresën e emailit interns@mfa.gov.al brenda datës 25 shtator 2015. http://www.punetejashtme.gov.al/…/Formular_aplikimi_per_pra… Aktivitetet e parashikuara: Praktikantët pranë MPJ-së do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme: · Drejtoria e Organizatave Ndërkombëtare; · Drejtoria e BE-së; ·…

Read More
1 18 19 20 21 22