Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

European Western Balkans, një portal rajonal në integrimin evropian të shteteve të Ballkanit Perëndimor, është duke kërkuar për praktikantë. Studentët dhe të diplomuarit kohët e fundit në shkenca shoqërore, që janë nga një prej shteteve të Ballkanit Perëndimor – Serbia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia dhe Shqipëria – inkurajohen të aplikojnë. Përvoja paraprake e punës ose studimeve në gazetari dhe / ose çështje lidhur me BE-në janë të preferueshme, por jo të detyrueshme. Aftësi të…

Read More

Mundësi praktike në administratë dhe institucione publike

Mundësi praktike në administratë dhe institucione publike

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e dytë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera, Publike. Në këtë program ftohen të aplikojnë të të rinj profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, nga Shqipëria dhe Diaspora, të cilët kanë mbaruar minimalisht ciklin e parë të studimeve bachelor. Nëse jeni duke studiuar apo keni përfunduar studimet e ciklit të parë në një nga profilet studimore të lart përmendura, jeni…

Read More

Shpenzimet e mbuluara dhe rrogë mujore/ Praktikë në Bundestagun gjerman

Shpenzimet e mbuluara dhe rrogë mujore/ Praktikë në Bundestagun gjerman

Kush mund të aplikojë: të rinjtë nën 30 vjeç nga Shqipëria, Algjeria, Armenia, Azerbajxhani, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Estonia, Egjipti, Franca, Gjeorgjia, Greqia, Izraeli, Iraku, Kazakistani, Kosova, Kroacia, Qiproja, Letonia, Lituania, Jordani, Liban, Libi, Macedonia, Moldavia, Mali i Zi, Maroku, Polonia, territoret palestineze, Rumania, Rusia, Serbia, Sllovakia, Sllovenia, Siria, Turqia, Tunizia, Republika Çeke, Ukraina, Hungaria, dhe USA Përfitimi: 450 euro për muaj, akomodim falas, mbulim të shpenzimeve të shëndetit dhe udhëtimit Përshkrimi Bundestagu gjerman ju…

Read More

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Praktikë e paguar me mundësi punësimi në Bruksel

Përshkimi Eurideas Linguistic Services  është e specializuar në projektet e përkthimit dhe interpretimit në gjuhët evropiane dhe ndërkombëtare. Aktualisht organizata është në kërkim të një praktikanti për një periudhë 6-mujore në zyrat në Bruksel. Gjatë praktikës, kandidati do të kenë mundësi përfshihet në projektet e eventeve të komunikimit dhe menaxhimit. Kriteret Të kenë përfunduar së fundmi Bachelor-in, në studime Evropiane ose komunikim ose biznes; Rrjedhshmëri në Anglisht dhe Frengjisht; Aftësi të mira në komunikim; Aftësi…

Read More

Praktikë e paguar në Berlin, Gjermani

Praktikë e paguar në Berlin, Gjermani

Afati i aplikimit: 30 Prill 2016 Rroga: 450 Euro në muaj Përshkrimi Sekretariati Ndërkombëtar i Transparencës (TI-S) është duke kërkuar një praktikant, shumë të motivuar, proaktiv për të mbështetur punën e saj në Evropë dhe Azinë Qendrore. Transparency International (TI) është organizatë globale e shoqërisë civile në krye të luftës kundër korrupsionit. Përmes më shumë se 100 degëve të gjithë botën dhe një sekretariat ndërkombëtar në Berlin, Gjermani. Praktika është kryesisht me natyrë administrative, me një mundësi…

Read More

Praktikë 3-mujore në Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA)

Praktikë 3-mujore në Agjencinë e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA)

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA) kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën  2 Maj 2016 – 29 Korrik 2016 Aktivitetet e parashikuara Praktikantët pranë ADISA do të ndihmojnë me punë mbështetëse në Zyrën Pritëse të Zyrës Vendore te Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në varësi të punëve të nevojshme. Praktika pranë ADISA është pa pagesë. ADISA ofron të ndihmojë praktikantët me dokumentet e nevojshme që vërtetojnë periudhën e praktikës, detyrat e ngarkuara,…

Read More

800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

Kush mund të aplikojë: Kandidatë nga të gjitha kombësitë janë të vlefshëm për të aplikuar Afati i aplikimit: 30 Prill 2016 Rroga: 800 € / muaj; gjithashtu ofrohen edhe disa grante udhëtimi për studentët e huaj Periudha e praktikës: Kontratë me kohë të plotë 8-12 javë Vendi: Barcelonë, Spanjë Programi veror SO-ICN2 ka për qëllim promovimin e shkencës dhe hulumtimit në nxitjen e karrierës për studentët e rinj jashtëzakonisht të talentuar. Përmes këtij programi, ICN2 i…

Read More

1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

1,050 Euro në muaj/ Praktikë e paguar në Frankfurt, Gjermani

Kush mund të aplikojë: Të diplomuarit kohët e fundit ose studentët të cilët janë në përfundim të studimeve të tyre master Afati i aplikimi: 14 Prill 2016 Pagesa: 1,050 Euro në muaj Përshkrimi Drejtoria e Përgjithshme e Komunikimeve të Bankës Qendrore Evropiane (BQE) është duke kërkuar aplikantë të cilët janë diplomuar kohët e fundit ose studentë të cilët janë afër përfundimit të studimeve të tyre, për të marrë pjesë në një praktikë në departamentin e Shërbimeve të…

Read More

1000 Euro në muaj/ Praktika nga Komisioni Evropian

1000 Euro në muaj/ Praktika nga Komisioni Evropian

Pagesa: 1,000 Euro në muaj, rimbursim të shpenzimeve të udhëtimit, sigurim shëndeti dhe në raste aksidentesh. Përshkrimi Një praktikë e paguar 5-mujore me Komisionin Evropian (ose disa organe dhe agjenci të institucioneve evropiane si, për shembull), duke filluar në 1 mars ose 1 tetor. Çdo vit, ka rreth 1.400 vende të lira. Pjesëmarrësit punojnë në të gjithë Komisionin Evropian. Përmbajtja e punës varet shumë nga shërbimet që janë caktuar për ta. Ju mund të punoni në…

Read More

Praktikë e paguar në Kolegjin e NATO-s, Itali

Praktikë e paguar në Kolegjin e NATO-s, Itali

  Kohëzgjatja e praktikës: 5 muaj. A është e paguar praktika? Shpërblimi: Praktikantët do të marrin një shumë totale prej 800 euro në muaj. Pagesa nuk është e përjashtuar nga taksat në vendin origjinal të kandidatit. Sigurimi: Praktikantët duhet të kenë sigurim shëndetësor, dhe do t’iu kërkohet të nënshkruajnë një vërtetim të sigurimit shëndetësor. Praktika është e vlefshme për studentë ndërkombëtar: Shtetasit e shteteve anëtare të NATO-s (Shqipëria, Belgjika, Bullgaria, Kanadaja, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka,…

Read More
1 16 17 18 19 20 22