Shpenzimet e mbuluara/ Program nga Parlamenti Rinor Evropian në Berlin

Shpenzimet e mbuluara/ Program nga Parlamenti Rinor Evropian në Berlin

Parlamenti Rinor Evropian është një program unik arsimor që mbledh të rinjtë nga e gjithë Evropa për të diskutuar tema aktuale në një mjedis parlamentar. Parlamenti Rinor Evropian është një program jopartiak dhe i pavarur. Parlamenti Rinor Evropian përbëhet nga 40 shoqata dhe organizata evropiane, në të cilat janë aktivizuar mijëra të rinj. Vullnetarët do të ndihmojnë në punën e Zyrës Ndërkombëtare të Parlamentit Rinor Evropian në periudhat: Gusht 2018 (sa më shpejt që të…

Read More

Program praktike mbi çështjet evropiane

Program praktike mbi çështjet evropiane

Observatori Ndërkombëtar për të drejtat e të miturve është një Fondacion belg i Interesit Publik me seli në Bruksel. Që nga viti 2002, ky fondacion ka punuar për të drejtat e fëmijëve dhe adoleshentëve në rrezik të përjashtimit social, veçanërisht me ata që janë në konflikt me ligjin ose nën ndikimin e dhunës dhe abuzimit. Objektivat e praktikës: Asistencë në menaxhimin e projekteve evropiane (organizimi i takimeve, ndihmë në  pjesëmarrje dhe gjetjen e vendit, krijimi i…

Read More

Praktikë nga UNICEF në Bruksel

Praktikë nga UNICEF në Bruksel

Programi i praktikës nga UNICEF do të zgjasë nga 1 shtatori 2018 deri më 1 shkurt 2019. Praktikanti do të jetë anëtar i ekipit të Seksionit të Advokimit dhe Politikës në zyrën e UNICEF-it në Bruksel, duke mbrojtur të drejtat e fëmijëve në të gjitha politikat e BE-së . Ofruesi i praktikës: Qendra Rajonale e Informacionit të Kombeve të Bashkuara për Evropën Perëndimore (UNRIC Bruksel) Kriteret: Programi i praktikës nga UNICEF-i u ofron studentë të…

Read More

Praktikë në Parlamentin Evropian

Praktikë në Parlamentin Evropian

Parlamenti Europian u ofron të rinjve që kanë një certifikatë të përfundimit të shkollës së mesme para afatit të fundit për aplikime, që korrespondon me nivelin e kërkuar të hyrjes në universitet ose që kanë përfunduar një kurs më të lartë teknik të një niveli të barazvlefshëm, të marrin pjesë në programin e praktikës. Prioritet u jepet të rinjve të cilët janë të detyruar që ta kryejnë praktikën e plotë si pjesë e studimeve të…

Read More

Praktikë për të rinj

Praktikë për të rinj

Qëndra ACT for SOCIETY hap thirrjet e dyta për internshipe, për vitin 2018. Të gjithë të rinjtë e moshës 18-25, që kanë dëshirë të bëhen pjesë e programit tonë të internshipeve të plotësojnë formularin e aplikimit deri më 11 Korrik 2018. Internshipet janë të një periudhe 3-6 mujore dhe shërbejnë që të rinjtë të fitojnë eksperiencë praktike në fushat e tyre të punës. Internshipet e ofruara janë një mundësi e mirë për të gjithë studentët…

Read More

Praktikë e paguar në Qendrën Rinore Politike të Ukrainës

Praktikë e paguar në Qendrën Rinore Politike të Ukrainës

Qendra rinore politike e Ukrainës po kërkon një praktikant/e për t’iu bashkuar ekipit të tyre në Kiev të Ukrainës për periudhën gusht – tetor 2018 (2 muaj). Praktikanti do të mbështesë ekipin e Komunikimit të Qendrës rinore politike të Ukrainës dhe do të jetë i përfshirë drejtpërdrejt në komunikimin me kolegët gjermanë të cilët do të vijnë në Kiev për të zbatuar një projekt sociokulturor për fëmijët. Ky është një projekt unik për rehabilitimin social…

Read More

Thirrje për vullnetarë

Thirrje për vullnetarë

DokuFest ka hapur sot thirrjen për vullnetarë për edicionin e 17-të festivalit, i cili do të mbahet nga data 03-11 gusht në Prizren. Vullnetarët e DokuFest duhet të jenë mbi 15 vjeç dhe ata do të ndihmojnë në menaxhimin e kinemave, në Press dhe Media qendër, në mikëpritjen e mysafirëve dhe evente, në DokuDaily, DokuKids, DokuShop dhe Doku TV. Afati i fundit për aplikim është 15 korrik, dhe të përzgjedhurit do të njoftohen për rezultatet…

Read More

Thirrje për Aplikim – Atelie Restaurimi 2018

Thirrje për Aplikim – Atelie Restaurimi 2018

Restaurim i Kishës së Shën Sergjit dhe Bakut dhe Konservim i trashëgimisë kulturore, Himarë 9-22 Shtator 2018. Qendra Historike Himarë. Kjo thirrje hapet për 4 pjesëmarrës (vullnetarë) nga Shqipëria në Atelienë e Restaurimit_2018. Atelieja e Restaurimit është konceptuar si punë konkrete konservuese / restauruese në zbatim të projektit të restaurimit të Kishës së Shën Sergjit dhe Bakut, Himarë. Punimet që do të realizohen gjatë kësaj Atelieje do të përqendrohen në naos – restaurimi i çatisë dhe konsolidimi…

Read More

Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Praktikë nga Walt Disney Animation Studios

Walt Disney 2018 Talent Development Artist – Animation Trainee Program Mundësi e mrekullueshme për të përjetuar artin e animacionit dhe të jeni pjesë e Walt Disney Animation Studios. Programi i Zhvillimit të Talenteve fillon me një trajnim impresiv duke iu ofruar pjesëmarrësve mundësinë për të kuptuar mirë aftësitë e tyre të reja, për të përsosur dhe për të përforcuar fushat kyçe, për t’i zbatuar ato në botën reale dhe për të punuar nën drejtimin e…

Read More

Intership pranë NDI Albania

Intership pranë NDI Albania

Instituti Kombëtar Demokratik për Çështjet Ndërkombëtare (NDI) po kërkon një praktikant që të angazhohet me kohë të pjesshme në zyrën e vendosur në Tiranë: Praktika do të zhvillohet gjatë periudhës shtator – nëntor 2018, me mundësinë për një zgjatje prej tre muajsh. Pozita parashikon angazhimin me kohë të pjesshme dhe orari i punës do vendoset sipas një marrëveshjeje me kandidatin e zgjedhur. Praktikanti do të ndihmojë NDI-në në projektet dhe aktivitetet në vazhdim. Përgjegjësitë primare…

Read More
1 2 3 21