Praktika profesionale falas për mësimin e gjuhës angleze

Praktika profesionale falas për mësimin e gjuhës angleze

Një kurs online falas për zhvilimin profesional (CPD) të njerëzve që po e japin gjuhën angleze mësim, si gjuhë të huaj. Përshkrimi Ky kurs falas online është për mësuesit e gjuhës angleze në mbarë botën. Kjo do ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë dhe praktikat që ju nevojiten për zhvillimin tuaj të vazhdueshëm profesional (CPD). Kursi do të jetë i dobishëm për mësuesit e gjuhës angleze në nivel primar, sekondar apo të lartë. Çdo javë, do të…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Stanfordit

Kurs online falas nga Universiteti i Stanfordit

Universiteti i Stanfordit ofron një kurs falas online për Sipërmarrjen në Teknologji. Ky kurs prezanton bazat e sipërmarrjes në teknologji, e nisur fillimisht në Silicon Valley dhe tani e përhapur në të gjithë botën. Logjistika e Kursit • Kursi zgjat 10-20 orë në javë. • Kërkesat teknike: Ju duhet një kompjuter që ju lejon të shikoni videot e leksioneve, dhe mundësinë për të ngarkuar detyrat tuaja të cilat do të jenë raporte dhe prezantime PowerPoint…

Read More

“Visual Thinking “/ Kurs online me pagesë për menaxherët

“Visual Thinking “/ Kurs online me pagesë për menaxherët

Afati i aplikimit: 12 tetor 2015 Kush mund të aplikojë? Menaxherët; agjentët e shitjes dhe menaxherët e llogarive; zhvillues strategjish, biznesesh dhe produktesh Si? Kursi do të zhvillohet on-line. Rreth kursit Vëmendja, sot është monedha më e vlefshme në një biznes dinamik dhe të shpejtë. Si mund të komunikoni në mënyrë të qartë idetë komplekse dhe planet e projektit? Si mund të ngjallni interes dhe të tërhiqni audiencën tuaj? Përgjigja qëndron në “Visual Thinking “,…

Read More

Bursa për kurs online:  “Edukimi Global – Dimensioni ndërkulturor”

Bursa për kurs online:  “Edukimi Global – Dimensioni ndërkulturor”

Afati i aplikimeve: 9 Gusht 2015 Datat e zhvillimit: 17 Gusht – 11 Shtator 2015 Kursi me titullin “Edukimi Global – Dimensioni ndërkulturor”, jep një pasqyrë se pse arsimi ndërkulturor është i përshtatshëm dhe i nevojshëm, çfarë do të thotë në teori dhe në praktikë dhe se si  mund të përmirësohet në lidhje me kontekstin e një botë të globalizuar, nevojat lokale, përmbajtjen dhe metodologjinë e saj.     Ky kurs online është projektuar për arsimtarët,…

Read More

Kurs online falas për krijimin e “Filmave për Internet”

Kurs online falas për krijimin e “Filmave për Internet”

Universiteti i Birmingamit, Akademia BBC dhe Creative Skillset kanë krijuar këtë kurs katër-javor, i cili ndiqet falas në internet. Ky kurs do të mbulojë të gjitha aspektet e produksionit- që nga se si të kërkoni historinë tuaj deri te detajet e fundit për të përfunduar punimin tuaj. Kursi do të trajtojë shumë çështje, duke përfshirë edhe të menduarit kritik; strukturën e historisë; stilin; zhanrin; etikën; ligjshmërinë; teknikat praktike për kameran, tingujt ,ndriçimin etj. Ky kurs…

Read More

Kurs online falas nga Banka Botërore  

Kurs online falas nga Banka Botërore  

Afati: 7 gusht 2015 dhe 24 shkurt 2016 Si të menaxhoni një organizatë publike dhe stafin e saj? Si të menaxhoni burimet tuaja financiare? si duhet të menaxhoni sistemin tuaj të IT-së? Menaxherët e sektorëve të shëndetit në mbarë botën po përballen çdo ditë me këto dhe llojet e tjera pyetjesh menaxheriale. Programi i Forcimit të Sistemit Shëndetësor nga Banka Botërore ka lançuar një kurs në internet për menaxhimin e sistemit të kujdesit shëndetësor. Kursi…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Kurs online falas nga Universiteti i Harvardit

Universiteti i Harvardit ju jep mundësinë që të ndiqni kurse online falas, në gjuhën angeleze. Një prej tyre është edhe kursi për Drejtësinë. Drejtësia është një analizë kritike e teorive klasike dhe bashkëkohore të drejtësisë, duke përfshirë diskutimin e aplikimeve të sotme. Temat përfshijnë veprime afirmative, shpërndarjen e të ardhurave, martesat e të njëjtit seks, rolin e tregjeve, debate rreth të drejtave (të drejtat e njeriut dhe të drejtat e pronës), argumente pro dhe kundër…

Read More

Kurs online falas/ Eksplorimi i Anglishtes: Gjuha dhe Kultura

Kurs online falas/ Eksplorimi i Anglishtes: Gjuha dhe Kultura

Njoftim nga British Council Albania Dy herët e para që organizuam këtë kurs online ka gjeneruar një interesim të jashtëzakonshëm në gjithë botën, me çerekun e një milion pjesëmarrësve nga më se 200 vende. Për këtë arsye jemi duke e organizuar prap, në mënyrë që të keni rastin të merrni pjesë në njërin nga kurset më autentike me fokus në përdorimin e gjuhës së përditshme Angleze. Duke u bazuar në përmbajtjen me cilësi të lartë…

Read More
1 42 43 44