Thirrje për aplikime/ Programi E-Teacher për Anglishten Amerikane

Thirrje për aplikime/  Programi E-Teacher për Anglishten Amerikane

Nëse jeni një mësues anglishteje në kërkim të mundësive për zhvillim profesional, shikoni Programin E-Teacher për Anglishten Amerikane. Zgjidhni ndër kurset që iu përshtaten më shumë interesave dhe qëllimeve tuaja të karrierës dhe aplikoni! Mësuesit e përzgjedhur do të marrin pjesë në kurse online të nivelit universitar të ofruara nga universitetet amerikane dhe do të kenë mundësi të njihen me kolegë nga mbarë bota. Afati i fundit i aplikimit: 7 shtator 2019. Për më shumë…

Read More

Kurs falas për trashëgiminë kulturore europiane

Kurs falas për trashëgiminë kulturore europiane

Çfarë është identiteti europian? Çfarë kuptojmë dhe promovojmë ne si kulturë evropiane? Në këtë kurs ju do t’u përgjigjeni këtyre pyetjeve dhe të tjerave, ndërkohë që mendoni në mënyrë kritike formimin e identiteteve dhe kulturave të ndryshme në Evropë. Ju do të eksploroni politikat themelore europiane mbi kulturën, kreativitetin dhe median dhe do të hidhni dritë mbi rëndësinë e memories dhe trashëgimisë së përbashkët. Ju gjithashtu do të shqyrtoni politikën që qëndron pas industrive kulturore…

Read More

Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Atelier Albania Summer Academy ’18 gusht – shtator 4 javë rreth Liqenit të Prespës Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit në bashkëpunim me INTBAU Albania kanë hapur Thirrjen për aplikime në Akademinë Verore Atelier Albania ’18 (AASA ’18), e cila do të ketë në fokus Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit. Çfarë është AASA? Akademia Verore e Atelier Albania (AASA), nisi në vitin 2015 si një forum për të zbuluar mënyra të reja edukimi…

Read More

Kurse falas në Tiranë për gjuhën kineze

Kurse falas në Tiranë për gjuhën kineze

NJOFTIM! Hapen regjistrimet e reja per gjuhen kineze per semestrin e dyte. Instituti Konfuci-UT hap regjistrimet për kurset e reja të gjuhës kineze. Këto kurse zhvillohen pranë qendrës së Institutit Konfuci-UT (Godina Liria, Qyteti Studenti). Kurset ofrohen falas per studentet e Universitetit te Tiranes dhe kundrejt nje tarife minimale për të gjithë të interesuarit e tjere. Për tu regjistruar në kurset e reja të gjuhes kineze, jeni të lutur të plotesoni të dhënat tuaja online…

Read More

Bursa për kurse verore në Gjermani

Bursa për kurse verore në Gjermani

Njoftim i Ambasadës Gjermane në Shqipëri ++Rihapet aplikimi për bursë për kurse verore në Gjermani nëpërmjet programit BAYHOST++ Afati i fundit i aplikimit 26 Mars 2018! Ky program është i pershtatshëm për të gjithë studentët që kanë mbaruar të paktën një vit studimi dhe zotërojnë të paktën nivelin B1 të gjuhës Gjermane. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Read More

600 kurse online falas të ofruara nga 200 universitete

600 kurse online falas të ofruara nga 200 universitete

Kur bëhet fjalë për arsimin, ne jemi gjithmonë më të prirur për nxitjen e kurseve MOOC (Massive open online course) dhe jo forma të tjera. Dhe statistikisht, gjatë 6 viteve të fundit, më shumë se 800 universitete kanë krijuar më shumë se 8,000 MOOC (Massive Online Open Courses), të cilat ju në fakt mund t’i gjurmoni në internet, nëpërmjet burimeve më të mira në dispozicion Class Central. Për të kontribuar më shumë në këtë drejtim, më shumë se 200…

Read More

Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Po kërkoni mënyra të reja për të praktikuar anglishten? Shikoni një nga burimet falas të renditura më poshtë! • Talk English – e shkëlqyer për të gjitha nivelet, mund të bëni diktime, të përshkruani foto dhe të bëni kuize! https://buff.ly/2DCmh0e • ELLLO – e ndarë në nivele, platformat ju lejojnë të dëgjoni thekse të ndryshme të gjuhës angleze: https://buff.ly/2DElrjL • TEDEd – një videotekë e tërë për nivelin e përparuar, që përfshin ushtrime për kuptimin dhe diskutime: https://buff.ly/2DFMD1e…

Read More

Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs shtatë javor, aplikantët do të mësojnë përvojën e përdoruesit dhe aftësitë e dizajnit  të përdoruesit për të pasur sukses si menaxher produkti, zhvillues dhe projektues. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 3 orë/javë Tema: Arti dhe kultura Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Kurs online falas mbi metodat kërkimore

Kurs online falas mbi metodat kërkimore

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të shqyrtojnë metodat e hulumtimit, kontekstet në të cilat ato përdoren, dhe përfitimet, mangësitë dhe implikimet etike të përfshira, ndërsa mësojnë se si kërkuesit përpiqen të mësojnë për njerëzit, shoqëritë dhe kulturat. Ky kurs do të fillojë më 2 tetor 2017. Kohëzgjatja: 8 javë Itensiteti: 5 orë/javë Tema: Shkencat shoqërore Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More

Kurs online falas në Arkitekturë

Kurs online falas në Arkitekturë

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të shqyrtojnë përshtatjen e tokës si një alternativë ndaj qasjeve konvencionale të grumbullimit të tokës për urbanizim. Ky kurs do të fillojë më 24 tetor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 3-5 orë/javë Tema: Arkitekturë Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More
1 2 3 44