Konkurs/ “Të vdesësh me një buzëqeshje”

Konkurs/ “Të vdesësh me një buzëqeshje”

Afati i aplikimit: 19 Tetor 2015 Kush mund të aplikojë? Dizenjues, studentë, mësues dhe çdokush nga e gjithë bota, mbi 18 vjeç të interesuar në këtë temë Çmimet: Kompjutera, kamera dhe çertifikata Përshkrimi MUMEDI, Muzeu Meksikan i Dizajnit, përfaqësuar nga Fondacioni MUMEDI, i bën thirrje studentëve, mësuesve, profesionistëve dhe të gjithëve të interesuar në këtë temë, për të marrë pjesë në Konkursin Ndërkombëtar të Posterit “Të vdesësh me një buzëqeshje” 2015. Ky është një konkurs që paraqitet…

Read More

Shkruani një histori dhe fitoni 100€!

Shkruani një histori dhe fitoni 100€!

Nëse jeni një punonjës social, një mësues, një psikolog, një vullnetar, një punonjës OJQ, një prind, një jurist, një ekspert për mbrojtjen e fëmijëve, një punonjës në një shërbim të mbrojtjes së fëmijëve, etj. Punoni me fëmijët dhe shikoni bukurinë e tyre, por edhe problemet që disa prej tyre përballen. Njihni një fëmijë apo një grup fëmijësh me një histori që mund të frymëzojë dhe të prodhojë ndryshim. Tregoni këtë histori dhe jini pjesë e…

Read More

Aplikoni në Konkursin Ndërkombëtar të eseve

Aplikoni në Konkursin Ndërkombëtar të eseve

Afati i aplikimit: 30 Shtator, 2015 Sfida Ndërkombëtare në Idetë Ekonomike (ICEI) është një konkurs ndërkombëtar esesh për studentë nga e gjithë bota. ICEI është një event vjetor  që organizohet nga Shoqata e Studentëve të Ekonomisë në Universitetin Gadjah Mada (UGM). Të gjithë pjesëmarrësit duhet të shkruajnë ese me temë “Politika financiare për të krijuar qëndrueshmërinë ekonomike”. Që nga viti 2006, ICEI ka frymëzuar shumë njerëz për të shprehur mendimin e tyre nëpërmjet shkrimit, duke impresionuar…

Read More

Konkurs esesh: “Si mendoni se historia do të regjistrojë shekullin e 21-të?”

Konkurs esesh: “Si mendoni se historia do të regjistrojë shekullin e 21-të?”

Afati i aplikimit: 30 Nëntor, 2015 Janë hapur aplikimet për Konkursin e eseve nga “Fountain Magazine”. Tema për konkursin e këtij viti është ” Përcaktimi i temës së kohës sonë. Si mendoni se historia do të regjistrojë shekullin e 21-të? ” Si mendoni se do të jetë tema e shekullit të 21-të? Mosha e lidhjeve? Rilindja e besimit? Përplasja e qytetërimeve? Mosha e internetit? Ngritja e fundamentalizmit? Udhëtimet në yje? Barazia gjinore? Trafikimi i qenieve…

Read More

Konkurs për studentët e dizanjit dhe modës

Konkurs për studentët e dizanjit dhe modës

Afati i aplikimit: 31 gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Studentet e talentuar në dizajn nga të gjitha disiplinat në mbarë botën Çmimet: Çmimi arrin deri ne 80.000 euro plus çmime jo-financiare Përshkrimi European Fashion Award FASH 2016  me temën “Ndryshimi” është në kërkim për vizionet e një epoke të re. Si mund të reagojë moda ndaj  të gjitha këtyre ndryshimeve? Duhet të ketë më shumë përshtatje, strategji , apo duhet që të ëndërrojme ëndrra…

Read More

Trego vendlindjen tënde! Konkurs për të Rinjtë

Trego vendlindjen tënde! Konkurs për të Rinjtë

Me siguri je krenar per vendlindjen tende, per bukurite e rralla, historine, kulturen, njerezit, traditen, biodiveristetin. Konkursi krijues “Trego vendlindjen tende“ qe sapo ka filluar te mundeson te prezantosh vlerat me te vecanta e me te bukura te vendlindjes tende. Ne se mendon se vendlindja jote ka vlera dhe potenciale te vecanta, kontribo me foto dhe video te cilat do te sherbejne qe vendi yt te zhvillohet me tej dhe te behet nje destinacion terheqes…

Read More

Keni një ide biznesi dhe nuk keni fonde për t’a bërë realitet? Aplikoni për Inkubatorin në Gjermani

Keni një ide biznesi dhe nuk keni fonde për t’a bërë realitet? Aplikoni për Inkubatorin në Gjermani

Keni një projekt, organizatë, apo kompani që ju nuk keni qenë në gjendje t’a zhvilloni ose lançoni? Atëherë kjo mund të jetë mundësia juaj për të përmbushur këtë qëllim! “REALISE IT 2015 Entrepreneurship Incubator” do të mbahet në Berlin të Gjermanisë më 23-24 tetor 2015. Dërgoni një projekt apo ide që synon të ndërthurë ndryshimin pozitiv dhe inovacionin me ndihmën dhe përkrahjen e anëtarëve të tjerë ESAA në mënyrë që të bëni ëndrrën tuaj realitet!…

Read More

Dita Ndërkombëtare e Rinisë/ Ja aktivitetet që do zhvillohen në Shqipëri

Dita Ndërkombëtare e Rinisë/ Ja aktivitetet që do zhvillohen në Shqipëri

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë dhe fushates “Youth Voice – The future we want (Albania), jeni të ftuar të merrni pjesë në veprimtaritë që organizohen në Tiranë dhe në disa qytete nga MMRS (Shqipëri), MKRS (Kosovë) dhe nje rrjet organizatash, më 12 Gusht 2015, e mërkurë. Në vijim gjeni dhe Programin e ditës.  

Read More

“Të qenurit i ri në ditët e sotme”/ Aplikoni dhe fitoni 200€

“Të qenurit i ri në ditët e sotme”/ Aplikoni dhe fitoni 200€

Çfarë do të thotë të jesh i ri në ditët e sotme? Për këtë konkurs fotosh, kërkohet që ju të ndani interpretimin tuaj krijues lidhur me të qenurit një person i ri në ose jashtë Evropës. Kjo mund të përfshijë fotografi që tregojnë miqësinë, të mësuarit, udhëtime, vullnetarizëm, ose çfarëdo gjëje që përfaqëson të qenurit i ri për ju. Fituesi do të përfitojë një kartë dhuratë €200 Amazon. Afati i aplikimit 31 Gusht. Klikoni në…

Read More

Konkurs Ndërkombëtar për Studentë

Konkurs Ndërkombëtar për Studentë

Afati i aplikimit: 21 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Studentët universitarë dhe pasuniversitarë në të gjitha nivelet e arsimit të lartë në mbarë botën Çmimet: 15,000 $, të cilat mund të ndahen në dy ekipe apo në më shumë, 25.000 $ para cash dhe mbështetje profesionale për implementimin e prototipit Përshkrimi “All Systems Go” është konkursi i gjashtë i dizajnit për studentëve në programin e AECOM, Urban SOS. Urban SOS është krijuar që të…

Read More
1 25 26 27 28 29