Konkurs Ndërkombëtar Dizejnimi

Konkurs Ndërkombëtar Dizejnimi

Organizata Caritas fton palët e interesuara të marrin pjesë në Konkursin Ndërkombëtar të Dizejnimit të shpallur në kuadër të Fushatës Anti – Stigma dhe nën Sloganin: “MUND T’I NDODHË KUJTDO” Fushata është realizuar në kuadër të projektit “SOCIETIES” “Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore” me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit Mendor me datë 10 Tetor. Projekti SOCIETIES është…

Read More

Konkurs për të rinj në Shqipëri

Konkurs për të rinj në Shqipëri

Konkursi “PYET GJYSHËRIT“ vijon traditën edhe këtë vit me edicionin e tij të tretë, dhe i fton të rinjtë 15–19 vjeç të reflektojnë për të shkuarën në Shqipëri (1944–1997) përmes një punimi kreativ individual ose në grup. Me anë të këtij konkursi, IDMC nxit gjimnazistët të tregojnë historitë që ata dinë apo që mund të mësojnë gjatë kërkimeve për konkursin lidhur me periudhën e regjimit komunist në Shqipëri dhe me vitet e para të tranzicionit,…

Read More

Konkurs nga Banka e Shqipërisë

Konkurs nga Banka e Shqipërisë

Banka e Shqipërisë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2018”, i dedikuar për studentët shqiptarë të diplomuar gjatë periudhës 1 tetor 2017 – 30 shtator 2018, brenda dhe jashtë vendit, për punë shkencore në një nga çështjet e ekonomiksit monetar e ndërkombëtar, stabilitetit financiar, çështje të integrimit ekonomik të vendeve të Ballkanit në Evropë, politika monetare dhe politikat makroprudenciale…

Read More

Konkurs nga Komisioni i Bashkimit Evropian

Konkurs nga Komisioni i Bashkimit Evropian

Cila është axhenda juaj këtë verë? Muzikë, teatër, letërsi, film, udhëtime, kulinari. Ndani momentet më të mira kulturore në Instagram për një shans për të fituar një GoPro Hero 6. Përdorni hashtag-un  #NoCultureNoFuture Regullat e konkursit i gjeni duke klikuar në këtë LINK.    

Read More

Apliko për çmimin kombëtar “Mësuesi i vitit”

Apliko për çmimin kombëtar “Mësuesi i vitit”

NOMINO NJË MËSUES / NOMINO VETEN Koalicioni për Arsimin e Fëmijëve në Shqipëri, Ministria e Arsimit dhe Sportit, Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri në bashkëpunim me Varkey Foundation organizojnë për herë të parë në Shqipëri Çmimin Kombëtar “Mësuesi i vitit” për vitin 2018. Aplikimi do të bëhet i gjithi online dhe ka disa seksione. Çdokush që aplikon duhet të hapë një llogari të tij/saj dhe më pas të hedh të…

Read More

Konkurs/ Fitoni 1000$

Konkurs/ Fitoni 1000$

Përshkrimi Granti ‘PhotogrVphy’ është një iniciativë jofitimprurëse e drejtuar nga revista  ‘PhotogrVphy’. Granti ‘PhotogrVphy’ është një platformë që ju lejon të fitoni përvojë dhe të hyni në botën e fotografisë profesionale. Artistët kanë mundësi që të zhvillojnë karrierën e tyre dhe të njihen nga galeritë e artit, kuratorët, mediat dhe institucionet kulturore nga e gjithë bota. Në botimin e vitit 2018, ju mund të paraqisni punën tuaj në kategoritë e mëposhtme: Trupi; Klima; Jeta e…

Read More

Fito një internship nga Bashkia e Tiranës

Fito një internship nga Bashkia e Tiranës

“Fillo me një ide – Fito një internship në Bashkinë Tiranë” është projekt i miratuar me Vendim të Këshillit Bashkiak Nr. 29 datë 29.03.2018. Të rinj, në fillim të karrierës së tyre profesionale, të cilët kanë përfunduar ciklin e studimeve Bachelor, Master Profesional ose Master Shkencor, të grupmoshës deri në 28 vjeç ftohen të aplikojnë me një koncept për projekt ose studim sipas temave të përcaktuara në këtë thirrje. Afati i aplikimit për projektin është deri…

Read More

Konkurs fotografie për të rinj

Konkursi ” Një foto për të drejtat e njeriut” Në kuadër të Edicionit të 13 të IHRFFA nga 17 – 22 Shtator 2018. ➜Qëllimi Organizimi i këtij konkursi fotografik në kuadrin e IHRFFA 2018, ka për qëllim të konstatojë dhe promovojë ndërgjegjësimin e të rinjve shqiptarë, dhe të orientimit të këndvështrimit të tyre mbi të drejtat tona njerëzore. Vënia e të rinjve në pozita kërkuese dhe vëzhguese ndaj shkeljeve, dhunimeve por edhe të respektit në…

Read More

Fitoni 50,000£/ Konkurs në Londër

Fitoni 50,000£/ Konkurs në Londër

Kush mund të aplikojë: kandidatët në moshën 18 vjeç ose më të mëdhenj nga e gjithë bota Çmimi: 50,000 paund dhe udhëtimi për pesë marrjen në Konkursin e Ideve në Londër do të jetë i mbuluar Përshkrimi Me 600 sipërmarrës dhe investitorë që marrin pjesë, dhe mbi 50 start-upe që ekspozojnë, ‘Elevating Ideas London 2018’ është vendi i duhur për të qenë i pranishëm! Do të përzgjidhen dhe do të ftohen 10 ekipe në Londër…

Read More

Konkurs/ Posteri më i mirë me ilustrime

Shoqata e Ilustruesve në partneritet me Muzeun e Transportit të Londrës hap thirrjen për aplikime për Çmimin Poster me Ilustrime 2019. Këtë vit tema është: Historitë e Londrës. Përgjatë shekujve, Londra ka prodhuar dhe frymëzuar histori të panumërta. Personazhet imagjinare ose të vërteta dhe ngjarjet në këtë qytet të mahnitshëm kanë magjepsur gjithnjë njerëzit, nga miti urban anekdotik në tregimet e mëdha të legjendave historike, nga e përditshmja tek kuriozët dhe nga e kaluara deri…

Read More
1 2 3 4 29