Thirrje për aplikime nga Bashkia Fier

Thirrje për aplikime nga Bashkia Fier

Për të interesuarit e projekteve teatrore dhe produksioneve artistike, Bashkia E Fierit ka hapur thirrjen për periudhat: Maj-Qershor dhe Shtator-Dhjetor 2018. Kjo thirrje shpallet në kuadër të: • Projektit “TORUNEE”- Programi IPA II – Cross Border 2017-2020 (Itali/Shqiperi/Mali Zi), në të cilin BASHKIA FIER është Lead Partner; • Projekteve vjetore të aktiviteteve teatrore që organizon Bashkia Fier/Drejtoria e Artit dhe Kulturës. Për më shumë info; www//bashkiafier.gov.al Share This:

Read More

Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Konkurs në Shqipëri/ Mësuesi digjital

Në kuadër të javës së mësuesit, 1-7 mars, Portali Shkollor organizon konkursin “Mësuesi digjital” i cili do të zgjidhet nga votimi online. Faza e parë: Mësuesit aplikojnë online në konkurs nëpërmjet formularëve në Portalin Shkollor. Nxënësit mund të sugjerojnë një mësues, mësuesit mund të sugjerojnë një koleg si dhe çdo mësues mund të aplikojë personalisht. Kujdes! – Mësuesit pjesëmarrës në konkurs duhet të jenë përdorues të platformës shkollore albas e-libër dhe të kenë shkarkuar të paktën…

Read More

Konkurs nga Ministria e Bujqësisë

Konkurs nga Ministria e Bujqësisë

Konkursi i brand-it të dyqaneve me produkte tipike shqiptare. Hapi i parë drejt një rrjeti kombëtar të dyqaneve 100% shqip që synon të krijojë një dritare moderne për shitjen dhe marketimin e prodhimit tipik vendas. Thirrje për të gjithë studentët, individët, studio e design, kompani të fushës etj, për tu bërë pjesë e këtij konkursi që fillon sot dhe përfundon në datën 21 shkurt. Per më tepër informacion vizitoni këtë LINK Share This:

Read More

Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Keni një ide për të pikturuar fasadat e Tiranës? Ja ku të aplikoni!

Në kuadër të rijetësimit të fasadave të qytetit të Tiranës Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë lajmëron të gjithë piktorët, artistët vizualë dhe studentët e arteve figurative të depozitojnë pranë zyrave tona idetë e tyre për pikturimin e fasadave të qytetit. Afati i fundit i dorëzimit është data 28 shkurt 2018. Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë Adresa: Rruga ’Murat Toptani’, Pedonale, Tiranë Email: albanakozeli@gmail.com Share This:

Read More

Konkurs Ndërkombëtar/ `Unë Jetoj Gjelbër`

Konkurs Ndërkombëtar/ `Unë Jetoj Gjelbër`

Video Konkurs Ndërkombëtar Mer pjesë dhe fito ! Agjencia Kombëtare e Mjedisit, ka kënaqësinë të ftojë dhe inkurajojë gjithë të interesuarit dhe apasionuarit pas mjedisit dhe promovimit të vlerave të tij, që ti bashkohen Video- Konkursit të shpallur së fundmi nga Agjencia Europiane e Mjedisit me temë `Unë Jetoj Gjelbër`. Kjo është një iniciativë e nivelit europian, që do të finalizohet me shpalljen e fituesve për secilën nga kategoritë e lançuara: 1- Ushqim i qëndrueshëm…

Read More

Konkurs në Shqipëri/ “Unë Besoj”

Konkurs në Shqipëri/ “Unë Besoj”

Një thirrje e atyre të rinjve që zgjedhin të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri, që besojnë ende tek potencialet e këtij vendi, një thirrje për zhvillimin social, ekonomik dhe demokratik të vendit. Nëse ke një mesazh për të përcjellur dhe beson tek vendi yt, apliko tani për konkursin “Unë Besoj”. Çmime dhe promovim për esetë dhe video-mesazhet më të mira. Për më shumë ndiq linkun >>> https://goo.gl/RjP8oD >>> TEMA <<< “Unë Besoj” është një…

Read More

Konkurs/ Power Up Community

Konkurs/ Power Up Community

Në kuadër të javës së rinisë, Qendra ACT for SOCIETY me mbështetjen e Raiffesien Bank dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit Sportit dhe Rinisë, hap thirrjen për aplikime mbi projektin më të ri “Power Up Community”. Kjo platformë e re konkursi synon fuqizimin e të rinjve duke i dhënë mundësinë të kontribuojnë në komunitetet e tyre nëpërmjet ideve inovative në zgjidhjen e problemeve sociale. Të rinjtë nga mosha 16-25 vjeç inkurajohen të aplikojnë për…

Read More

Konkursi Rajonal Vjetor për Luftën kundër Korrupsionit

Konkursi Rajonal Vjetor për Luftën kundër Korrupsionit

Rregullat zyrtare të konkursit Konkursi rajonal vjetor për luftën kundër korrupsionit (sponsorizuar nga Departamenti i Shtetit të SHBA-së dhe Ambasadat e SHBA-së në Shqipëri, Bosnje-Hercegovinë, Kroaci, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe Serbi) mbahet me qëllim që të nxisin nxënësit në Ballkan të zhvillojnë fushata ndërgjegjësimi për të mos toleruar dhe për të refuzuar korrupsionin. Nxënësit do të kompozojnë postera kundër korrupsionit (klasat 5-8), do të krijojnë video në interes të publikut (klasa 9 dhe…

Read More

Konkurs nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri

Konkurs nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri

Në kuadrin e Programit IPA 2017 “Turizmi për Zhvillimin Ekonomik Vendor” Delegacioni i BE-së shpall konkursin për Projekt Propozime për ndërtesa të reja që mund të përdoren për hoteleri (B&B)  me veçori arkitekturore tradicionale nga tri treva në Shqipëri: Shkodër, Fier/Berat dhe Korçë. Objektivi i këtij konkursi është nxitja e ndërtimit të strukturave të reja mikpritëse turistike në Shqipëri përmes zbatimit të zgjidhjeve novatore për planifikimin e turizmit, arkitekturën, peizazhin dhe dizajnimin e brendshëm, duke…

Read More

Konkursi i eseve dhe arteve të bukura/ “Evropa ime”

Konkursi i eseve dhe arteve të bukura/ “Evropa ime”

Në kuadër të 30 vjetorit të Programit Erasmus, Zyra Erasmus+ në Shqipëri, Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri dhe Rrjeti i Informimit i BE-së organizojnë Konkursin me ese dhe arte të bukura “Evropa ime”. Ky konkurs ka për qëllim përdorimin e artit për të përshkruar sesi ka ndikuar përvoja Erasmus në jetën e individëve që kanë përfituar nga Programi Erasmus+ apo pararendësit e tij (Tempus, Erasmus Mundus, Jean Monnet, Youth). Katergoritë në të cilët pjesëmarrësit…

Read More
1 2 3 25