Thirrje për aplikime: Master në Trashëgiminë Botërore dhe Projektet Kulturore për Zhvillim

Thirrje për aplikime: Master në Trashëgiminë Botërore dhe Projektet Kulturore për Zhvillim

  Afati i aplikimit: 21 gusht 2015 Përshkrim Universiteti i Torinos, Universiteti Politeknik i Torinos,(Universiteti i Barcelonës për varjantin spanjoll) dhe Qendra Ndëkombëtare e Trajnimeve të ILO , në bashkëpunim me qendrën botërore të trashëgimisë UNESCO dhe ICCROM është ka publikuar thirrjen për të aplikuar për edicionin e ri të Masterit në “Trashëgiminë Botërore dhe Projektet Kulturore për Zhvillimin “. Programi anglisht do të mbahet në Torino, Itali, në kampusin e Qendrës Ndërkombëtare të Trajnimeve…

Read More

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Afati: 10 Shkurt, 2016 E vlefshme për: Kandidatë doktorant në fushën e ekonomisë, psikologjisë, sociologjisë, antropologjisë, marrëdhënieve ndërkombëtare, politikave publike, planifikimit urban, biznesit, dhe ligjit Bursa: një pagë prej 20,000 $ për një vit Përshkrimi Bursat e Programi Negociues mbi Kërkimet Pasuniversitare (PON) janë të planifikuara për të inkurajuar studiuesit rinj nga shkencat sociale dhe disiplina profesionale për të ndjekur kërkime teorike, empirike, dhe / ose kërkime të aplikuara në negocim dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve….

Read More

Master në Studime Ndërkombëtare për Paqen në Universitetin e Notre Damit

Master në Studime Ndërkombëtare për Paqen në Universitetin e Notre Damit

Afati: 15 Dhjetor 2015 E vlefshme për: aplikantët në mbarë botën me kredenciale të shquara akademike, si punë / përvoja vullnetarizmi në fushat që lidhen me paqen dhe drejtësinë Bursa përfshin: shpenzime shkollimi, pagesë për banim dhe shpenzimet e jetesës, mbështetje për praktikë Përshkrim Masteri në Institutin Kroc për Studime Ndërkombëtare të Paqes në Universitetin e Notre Dame do t’ju përgatisë për një karrierë në politikë publike, ndryshime politike, menaxhimin organizativ ose analizë së konflikteve…

Read More

Bursa masteri në Universitetin e Gjenevës

Bursa masteri në Universitetin e Gjenevës

Afati: 15 mars 2016 E vlefshme për: studentët nga çdo universitet me rezultate shumë të mira në studimet e tyre BACHELOR Bursa: CHF 10’000 deri në CHF 15’000 në vit (rreth 9595 – 14393 Euro) Përshkrimi Fakulteti i Shkencave në Universitetin e Gjenevës është një institucion ndërkombëtar shkencor, i renditur në vendet e para, që mbulon një gamë të gjerë të disiplinave shkencore: Astronomi, Biologji, Kimi dhe Biokimi, Shkencat e Tokës, Shkenca mjedisore, Shkencat Kompjuterike,…

Read More

Bursë Bachelor nga një Kolegj në Kanada

Bursë Bachelor nga një Kolegj në Kanada

Afati: 25 Maj/5 Tetor 2015 (vjetor) Vendi: Kanada Kursi fillon në Shtator 2015/Janar 2016 Përshkrim i shkurtër: Humber ofron bursa të pjesshme të dhe plota për studentët e rinj në Bachelor, të cilët fillojnë mësimin në  Shtator 2015 ose Janar 2016. Institucioni: Kolegji Humber në Ontario, Kanada   Target grupi: Studentë ndërkombëtar Vlera e bursës: 2 bursa të plota tarifasht prej $5,000 janë të vlefshme në Shtator 2015 dhe një bursë e plotë prej $5,000 e…

Read More

Bursë për Doktoraturë në Psikologji nga Universiteti i Oslos

Bursë për Doktoraturë në Psikologji nga Universiteti i Oslos

Afati: 10 Gusht 2015 E vlefshme për: studentë  ndërkombëtar dhe norvegjez me Master Bursa: Pagesë NOK 430,500 – 483,700 në vit (EUR 48,228-54,188)  Përshkrimi Universiteti i Oslos (UIO) është institucioni më i madh i Norvegjisë në kërkim dhe edukim me 28 000 studentë dhe 7000 të punësuar. Gama e gjerë e disiplinave akademike dhe komuniteteve me famë ndërkombëtare të hulumtimit të UIO, janë një kontribues i rëndësishëm për shoqërinë. Pozicioni i doktoraturës është i lidhur me grupin kërkimor në…

Read More

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Afati: 24 Gusht 2015 E vlefshme për: Vendet partnere të projektit EUROWEB+ nga Ballkani Perëndimor (Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal i Zi dhe Serbi) dhe vendet partnere nga BE (Bullgari, Kroacia, Finlandë, Gjermani, Itali, Romani, Spanjë, Suedi dhe Hollanda) Bursa: E plotë Përshkrimi EUROWEB+  është një program burse për studentë të diplomuar në bachelor, master, doktoraturë dhe post-doktoraturë, gjithashtu për staf nga universiteti në pozicione akademike ose administrative, financuar nga Komisioni Evropian dhe një vazhdim…

Read More
1 40 41 42