Bursa nga qeveria e Izraelit për studentët e huaj

Bursa nga qeveria e Izraelit për studentët e huaj

Afati i fundit: 30 nëntor 2015 E vlefshme për: studentët e huaj me diplomë  BA ose BSc (ose arritje më të larta akademike) Bursa: Të plota dhe të pjesshme Përshkrimi Qeveria e Izraelit ka publikuar thirrjen për aplikime, ku ka njoftuar se ofron bursa për studentët e huaj. Studentët mund të zgjedhin një bursë afatshkurtër ose një bursë afatgjatë. Bursa  Afatshkurtër – jepet për një kurs veror të gjuhës (Ulpan). Aktualisht kursi Ulpan që ofrohet…

Read More

Thirrje për Bursa Doktorature në Gjermani

Thirrje për Bursa Doktorature në Gjermani

Afati: 20 Gusht 2015 E vlefshme për: Kandidatët me diplomë Master, njohës të Anglishtes, Gjermanishtes dhe një gjuhe të dytë të huaj Bursa: 1,365 Euro në muaj, plus kompesim të shpenzimeve të udhëtimit, grante për shpenzimet materiale, si dhe shpenzimet e kujdesit për fëmijët Përshkrimi Shkolla e Lindjes dhe Juglindjes së Studimeve Evropinane është një institucion i përbashkët i Ludvig-Maximilians-Universitetit të Mynihut dhe Universitetit të Regensburgut. Ajo është financuar nga Iniciativa e Ekselencës e Qeverisë Gjermane Federale dhe…

Read More

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Afati: 10 Shkurt, 2016 E vlefshme për: Kandidatë doktorant në fushën e ekonomisë, psikologjisë, sociologjisë, antropologjisë, marrëdhënieve ndërkombëtare, politikave publike, planifikimit urban, biznesit, dhe ligjit Bursa: një pagë prej 20,000 $ për një vit Përshkrimi Bursat e Programi Negociues mbi Kërkimet Pasuniversitare (PON) janë të planifikuara për të inkurajuar studiuesit rinj nga shkencat sociale dhe disiplina profesionale për të ndjekur kërkime teorike, empirike, dhe / ose kërkime të aplikuara në negocim dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve….

Read More

Bursë për Doktoraturë në Psikologji nga Universiteti i Oslos

Bursë për Doktoraturë në Psikologji nga Universiteti i Oslos

Afati: 10 Gusht 2015 E vlefshme për: studentë  ndërkombëtar dhe norvegjez me Master Bursa: Pagesë NOK 430,500 – 483,700 në vit (EUR 48,228-54,188)  Përshkrimi Universiteti i Oslos (UIO) është institucioni më i madh i Norvegjisë në kërkim dhe edukim me 28 000 studentë dhe 7000 të punësuar. Gama e gjerë e disiplinave akademike dhe komuniteteve me famë ndërkombëtare të hulumtimit të UIO, janë një kontribues i rëndësishëm për shoqërinë. Pozicioni i doktoraturës është i lidhur me grupin kërkimor në…

Read More

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Afati: 24 Gusht 2015 E vlefshme për: Vendet partnere të projektit EUROWEB+ nga Ballkani Perëndimor (Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal i Zi dhe Serbi) dhe vendet partnere nga BE (Bullgari, Kroacia, Finlandë, Gjermani, Itali, Romani, Spanjë, Suedi dhe Hollanda) Bursa: E plotë Përshkrimi EUROWEB+  është një program burse për studentë të diplomuar në bachelor, master, doktoraturë dhe post-doktoraturë, gjithashtu për staf nga universiteti në pozicione akademike ose administrative, financuar nga Komisioni Evropian dhe një vazhdim…

Read More
1 15 16 17