Bursa studimi Bachelor dhe Master në Francë

Bursa studimi Bachelor dhe Master në Francë

International Fashion Academy (IFA Paris) ofron dhjetë bursa: tetë të plotë dhe dy të tjera gjysëm. Këto bursa janë në dispozicion për studentët vendas dhe ndërkombëtarë për të ndjekur programe universitar dhe pasuniversitare. IFA Paris është regjistruar në Academie de Paris, në Ministrinë e Rinisë, Arsimit dhe Kërkimit, si një institucion privat i arsimit të lartë dhe është i listuar edhe në Campus France, Agjencinë franceze kombëtare për promovimin e arsimit të lartë. Të gjithë…

Read More

Bursa për studentët në Programin Erasmus+ në Universitetin e Pavias, Itali

Bursa për studentët në Programin Erasmus+ në Universitetin e Pavias, Itali

*Në kuadër të Programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias në Itali. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Nivelet e mobilitetit për studentët: -Bachelor (Studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Bachelor në Universitetin e Tiranës. Nuk mund të aplikojnë dot studentët e regjistruar në vitin e parë, por ata duhet të jenë të…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa në Universitetin e Bolonjës, Itali për studentët dhe stafin akademik në Programin Erasmus + 

Hapet Thirrja për Bursa në Universitetin e Bolonjës, Itali për studentët dhe stafin akademik në Programin Erasmus + 

*Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentë e staf akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës në Itali. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; – Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (Studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Bachelor në Universitetin e Tiranës. Nuk mund të aplikojnë dot studentët…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa në Universitetin e La Sapienzës në Itali

Hapet Thirrja për Bursa në Universitetin e La Sapienzës në Itali

Njoftim nga Universiteti i Tiranës Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzes në Itali, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime – Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi Bachelor në Universitetin e Tiranës. Nuk mund të aplikojnë…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus +

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus +

* A jeni të interesuar të përfitoni nga bursat e Programit Erasmus +? Kjo është mundësia juaj! Sapo është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Alexandru Ioan Cuza të Iași, në Rumani. Programi Erasmus + është programi më i ri i lançuar nga Komisioni Europian i cili u jep mundësinë studentëve për të zhvilluar aftësitë e tyre dhe rritur perspektivat e tyre të punësimit. Llojet e mobilitetit përfshijnë: –          Shkëmbimin e…

Read More

Bursë shkollimi “Lider Global” në Amerikë

Bursë shkollimi “Lider Global” në Amerikë

Afati i aplikimit: 15 Dhjetor 2015 Kush mund të aplikojë? Studentë ndërkombëtar Universiteti Amerikan po akordon një bursë për Lider Global, për të cilën mund të aplikojnë studentët ndërkombëtar. Aplikantët duhet të jenë nxënës të shkollave të mesme. Bursa AU EGL mbulon të gjitha shpenzimet e universitetit (shkollim të plotë, dhomë dhe bord) për një student ndërkombëtar të cilit do t’i duhet një vizë (e preferueshme një vizë F-1 ose J-1), për të studiuar në…

Read More

Keni aftësi lideri? Aplikoni për bursa universitare në Kanada

Keni aftësi lideri? Aplikoni për bursa universitare në Kanada

Afati i aplikimit: 5 Tetor 2015 Universiteti Winnipeg ofron bursa për studentët ndërkombëtarë. Këto bursa do të jepen për studentë ndërkombëtarë të cilët hyjnë në ndonjë prej departamenteve të Universitetit për herë të parë – studime universitare, pasuniversitare, profesionale, etj.  Aplikantët duhet të jenë të përfshirë në aktivitete që demonstrojnë aftësi lidershipi. Kriteret Kandidatët duhet të kenë kriteret e mëposhtme: · Të kenë një minimum 80% të mesatares të pranimit nga Universiteti · Të jetë…

Read More

Bursa për studentët e shkëlqyer nga Universiteti i Bostonit

Bursa për studentët e shkëlqyer nga Universiteti i Bostonit

Përmbledhje Nëse keni patur aritje të larta, Universiteti i Bostonit dëshiron t’ju sponsoizojë përmes një sërë bursash që ai ofron. Vitin e kaluar, Universiteti i Bostonit ka akorduar rreth 12.5 milion $ bursa në bazë të meritave të arrira. Shumica prej tyre jepet për arritje akademike, ndërsa të tjerat shkojnë për atletët e talentuar, interpretuesit dhe artistët. Bursa “Trustee”   Bursa më prestigjoze e Universitetit të Bostonit është ajo që bazohet në meritat e studentit…

Read More

Bursë Bachelor nga një Kolegj në Kanada

Bursë Bachelor nga një Kolegj në Kanada

Afati: 25 Maj/5 Tetor 2015 (vjetor) Vendi: Kanada Kursi fillon në Shtator 2015/Janar 2016 Përshkrim i shkurtër: Humber ofron bursa të pjesshme të dhe plota për studentët e rinj në Bachelor, të cilët fillojnë mësimin në  Shtator 2015 ose Janar 2016. Institucioni: Kolegji Humber në Ontario, Kanada   Target grupi: Studentë ndërkombëtar Vlera e bursës: 2 bursa të plota tarifasht prej $5,000 janë të vlefshme në Shtator 2015 dhe një bursë e plotë prej $5,000 e…

Read More

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Program Burse Erasmus Mundus EUROWEB+

Afati: 24 Gusht 2015 E vlefshme për: Vendet partnere të projektit EUROWEB+ nga Ballkani Perëndimor (Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal i Zi dhe Serbi) dhe vendet partnere nga BE (Bullgari, Kroacia, Finlandë, Gjermani, Itali, Romani, Spanjë, Suedi dhe Hollanda) Bursa: E plotë Përshkrimi EUROWEB+  është një program burse për studentë të diplomuar në bachelor, master, doktoraturë dhe post-doktoraturë, gjithashtu për staf nga universiteti në pozicione akademike ose administrative, financuar nga Komisioni Evropian dhe një vazhdim…

Read More
1 7 8 9