Bursat e Unibasë për mbulimin e shpenzimeve të studimeve

Bursat e Unibasë për mbulimin e shpenzimeve të studimeve

Afati i aplikimit: 16 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e regjistruar në një universitet që aktualisht paguajnë qira Bursë: 10 bursa secili me vlerë prej 2000 euro Bursa e Unibasë është në dispozicion për aplikantët studentë dhe fushata do të zgjasë nga 24 prilli 2017 deri më 16 korrik 2017. Ka gjithsej 10 bursa, secila me vlerë prej 2000 euro dhe pjesa më e mirë është se ato mund të përdoren të gjitha…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët Bursa ofron: përafërsisht 7672.98 dollarë si heqje e tarifës së shkollimit / kontribut në mirëmbajtje për një vit Bursa e Jan Metzger për MSc në Sistemet Inteligjente dhe Adaptive miratohet me dashamirësi përmes një donacioni bujar nga Sussex alumnus, Jan Metzger. Bursa është e hapur për të gjithë kandidatët e Mbretërisë së Bashkuar, BE dhe ato ndërkombëtare të cilët kanë pranuar…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Itali

Mundësi studimi me bursë në Itali

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 12,700 euro në vit Çmimet  Bocconi tani janë në dispozicion për aplikantët e diplomuar të vitit të parë për vitin 2017-2018 në bazë të qëndrimit të tyre akademik. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë çmim në Universitetin Bocconi në Itali. Universiteti Bocconi është një universitet privat në Milano, Itali. Bocconi ofron arsimim universitar, pasuniversitar dhe pasuniversitar, përveç një sërë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Universiteti i Teknologjisë Sydney është një universitet publik në Sydney, Australi. Universiteti u themelua në formën e tij të tanishme në vitin 1988, megjithëse origjina e tij ishte në vitet 1870. Është pjesë e Rrjetit Teknologjik Australian të universiteteve. Aplikantët, gjuha e parë e të cilëve nuk është anglisht, zakonisht kërkohet të ofrojnë dëshmi të aftësisë në gjuhën angleze në nivelin më të lartë të kërkuar nga Universiteti. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion…

Read More

Studime me bursë në degën e Financës

Studime me bursë në degën e Financës

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentë të diplomuar femra në financa Përfitimet: 10,000 USD për të mbështetur studimet e nivelit të diplomimit Fusha e financimit po ndryshon me shpejtësi, kryesisht në përgjigje të rregullave të hartuara për të mbrojtur praktikuesit e tregut dhe për të parandaluar krizat financiare. FINCAD ka kohë që beson se njohuritë e thella të tregut, transparenca dhe besueshmëria luajnë një rol vendimtar në sigurimin e sigurt…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Britani

Mundësi studimi me bursë në Britani

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Përfitimet: bursa për studime të nivelit universitar dhe pasuniversitar Universiteti Cardiff ofron bursat ndërkombëtare për studentët ndërkombëtarë për vitin 2017. Bursat janë në dispozicion për të ndjekur studimet universitare dhe pasuniversitare. Qëllimi i krijimit të Universitetit Cardiff ishte transformimi i arsimit të lartë publik për të përmirësuar cilësinë dhe efikasitetin e mësimdhënies dhe të mësuarit, duke krijuar një institucion të lartë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Bergamo

Mundësi studimi me bursë në Bergamo

Afati i aplikimit: 1 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: Studentët e BE dhe ato jashtë BE-së kanë të drejtë të aplikojnë Bursa ofron: grante studimi prej 8.000 eurosh Universiteti i Bergamos, i njohur si UniBG, është një universitet publik italian i vendosur në Bergamo të Italisë. Ai u themelua më 11 dhjetor 1968 dhe organizohet në gjashtë departamente. Universiteti i Bergamos po ofron grante studimi për studentët e BE-së dhe ato jo anëtare të…

Read More

Studime Bachelor me bursë

Studime Bachelor me bursë

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në programin Bachelor në Universitetin…

Read More

Bursa studimi në Itali

Bursa studimi në Itali

Afati i aplikimit: 7 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentë të rinj ndërkombëtarë të moshës nga 18 deri në 26 vjeç, me diplomë të shkollës së mesme ose kualifikim ekuivalent Çfarë ofrohet: 119 bursa që mbulojnë 50% ose 100% të tarifave të shkollimit për kurse universitare Për vitin akademik 2017/2018, IED – Istituto Europeo di Design dhe Accademia di Belle Arti, Aldo Galli IED Como ofrojnë 119 bursa që mbulojnë 50% ose 100% të…

Read More

Bursa për studime në Gjermani

Bursa për studime në Gjermani

Afati i aplikimit: 27 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 100 euro – 659 euro në muaj Aplikacionet e bursave bavareze dhe bursat DAAD janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për vitin akademik 2017/18. Bursë jepet për të kryer studimin në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Hof në Gjermani. Universiteti i Shkencave të Aplikuara Hof i njohur edhe si Universiteti i Aplikuar Hof, është një biznes publik jofitimprurës, media dhe universitet teknik…

Read More
1 2 3 4 5 10