Mundësi studimi me bursë në Skoci

Mundësi studimi me bursë në Skoci

Afati i fundit i aplikimit: 27 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 2,500 GBP në vit Aplikimet janë hapur për bursën Zenith Undergraduate në Universitetin Robert Gordon në Mbretërinë e Bashkuar. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Universiteti Robert Gordon, zakonisht i referuar si RGU, është një universitet publik në qytetin e Aberdeen, Skoci. Zenith Oilfield Technology funksionon në sektorin e ngritjes artificiale të industrisë globale…

Read More

Bursa studimi në Republikën Çeke

Bursa studimi në Republikën Çeke

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentë nga vendet në zhvillim Përfitimet: 500 euro në muaj Qeveria e Republikës Çeke ofron bursa në kuadrin e Asistencës së saj për Zhvillim të Jashtëm në mbështetje të studimit të shtetasve të huaj nga vendet në zhvillim në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën Çeke. Këto të ashtuquajtura Bursat e Qeverisë janë të dizajnuara për të mbuluar kohëzgjatjen standarde të studimit: Kriteret…

Read More

Studime me bursë në Australi

Studime me bursë në Australi

A po planifikoni të ndiqni së shpejti master apo doktoraturë? Ky është një informacion shumë i mirë që duhet të shikoni. Ku: Universiteti i Melburnit, Australi Kombësia: Studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë. Çmimi i bursës mbulon: Ndihmën vjetore e jetesës Tarifën shkollore Kush ka të drejtë të aplikojë: Studentët ndërkombëtar Personat që njihen me të gjitha kërkesat për pranimin e Universitetit të Melburnit Ata që kanë mundësi të marrin pjesë në studime me kohë të plotë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në SHBA

Mundësi studimi me bursë në SHBA

Afati i aplikimit: 01 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 1,000 USD për tremujor Instituti i Muzikantëve ka hapur aplikimet për Programin e Bursave të Muzikantëve Ndërkombëtar për Merita. Kjo bursë është e hapur për studentët ndërkombëtarë. Bursa është kryesisht për të ndihmuar muzikantët e avancuar nga jashtë Shteteve të Bashkuara me zhvillimin e tyre arsimor. Instituti i Muzikantëve ofron një arsimim të plotë në çdo aspekt të industrisë së muzikës, duke…

Read More

Bursat e Unibasë për mbulimin e shpenzimeve të studimeve

Bursat e Unibasë për mbulimin e shpenzimeve të studimeve

Afati i aplikimit: 16 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e regjistruar në një universitet që aktualisht paguajnë qira Bursë: 10 bursa secili me vlerë prej 2000 euro Bursa e Unibasë është në dispozicion për aplikantët studentë dhe fushata do të zgjasë nga 24 prilli 2017 deri më 16 korrik 2017. Ka gjithsej 10 bursa, secila me vlerë prej 2000 euro dhe pjesa më e mirë është se ato mund të përdoren të gjitha…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët Bursa ofron: përafërsisht 7672.98 dollarë si heqje e tarifës së shkollimit / kontribut në mirëmbajtje për një vit Bursa e Jan Metzger për MSc në Sistemet Inteligjente dhe Adaptive miratohet me dashamirësi përmes një donacioni bujar nga Sussex alumnus, Jan Metzger. Bursa është e hapur për të gjithë kandidatët e Mbretërisë së Bashkuar, BE dhe ato ndërkombëtare të cilët kanë pranuar…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Itali

Mundësi studimi me bursë në Itali

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Bursa ofron: 12,700 euro në vit Çmimet  Bocconi tani janë në dispozicion për aplikantët e diplomuar të vitit të parë për vitin 2017-2018 në bazë të qëndrimit të tyre akademik. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë çmim në Universitetin Bocconi në Itali. Universiteti Bocconi është një universitet privat në Milano, Itali. Bocconi ofron arsimim universitar, pasuniversitar dhe pasuniversitar, përveç një sërë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Universiteti i Teknologjisë Sydney është një universitet publik në Sydney, Australi. Universiteti u themelua në formën e tij të tanishme në vitin 1988, megjithëse origjina e tij ishte në vitet 1870. Është pjesë e Rrjetit Teknologjik Australian të universiteteve. Aplikantët, gjuha e parë e të cilëve nuk është anglisht, zakonisht kërkohet të ofrojnë dëshmi të aftësisë në gjuhën angleze në nivelin më të lartë të kërkuar nga Universiteti. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion…

Read More

Studime me bursë në degën e Financës

Studime me bursë në degën e Financës

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentë të diplomuar femra në financa Përfitimet: 10,000 USD për të mbështetur studimet e nivelit të diplomimit Fusha e financimit po ndryshon me shpejtësi, kryesisht në përgjigje të rregullave të hartuara për të mbrojtur praktikuesit e tregut dhe për të parandaluar krizat financiare. FINCAD ka kohë që beson se njohuritë e thella të tregut, transparenca dhe besueshmëria luajnë një rol vendimtar në sigurimin e sigurt…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Britani

Mundësi studimi me bursë në Britani

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Përfitimet: bursa për studime të nivelit universitar dhe pasuniversitar Universiteti Cardiff ofron bursat ndërkombëtare për studentët ndërkombëtarë për vitin 2017. Bursat janë në dispozicion për të ndjekur studimet universitare dhe pasuniversitare. Qëllimi i krijimit të Universitetit Cardiff ishte transformimi i arsimit të lartë publik për të përmirësuar cilësinë dhe efikasitetin e mësimdhënies dhe të mësuarit, duke krijuar një institucion të lartë…

Read More
1 2 3 4 9