Studime me bursë në Gjermani

Studime me bursë në Gjermani

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studentë të interesuar në të Drejtat Sociale të Njeriut Përfitimet: Granti bazë mujor prej EUR 1,350.00 dhe EUR 100,00 si një shumë e madhe për shpenzimet kërkimore Rosa-Luxemburg-Stiftung do të japë dy doktoratura. Bursat në temën e të Drejtave Sociale Globale (GSR) duke filluar nga 1 prill 2018 për një kohëzgjatje prej dy vjetësh (me hapësirë për dy zgjatje 6-mujore) si pjesë e grupit kërkimor…

Read More

Bursa studimi në Arte Vizuale

Bursa studimi në Arte Vizuale

Afati i aplikimit: 15 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët me një Ph.D. ose përvoja ekuivalente profesionale Përfitimet: nevoja dhe bursa me bazë meritash deri në 60,000 USD Clark ofron çdo vit midis dhjetë dhe gjashtëmbëdhjetë bursash Clark, duke filluar nga një deri në dhjetë muaj. Studiuesit, kritikët dhe profesionistët e muzeve kombëtare dhe ndërkombëtare janë të mirëpritur të propozojnë projekte që shtrijnë dhe rrisin kuptimin e arteve pamore dhe rolin e tyre në…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Britani

Mundësi studimi me bursë në Britani

Afati i fundit i aplikimit: 06 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studiuesit Përfitimet: shuma £ 25,000 Akademia e Shkencave të Mjekësisë në partneritet me Akademinë Britanike, Akademinë Mbretërore të Inxhinierisë dhe Shoqërinë Mbretërore, është krenare po ofron fonde për rrjetëzimin e GCRF (Global Challenges Research Fund) për aplikantët e vendeve në zhvillim dhe Mbretërinë e Bashkuar. GCRF synon të mbështesë hulumtime të shkëlqyera që kontribuojnë drejtpërsëdrejti në zhvillimin dhe mirëqenien e njerëzve në vendet…

Read More

Mundësi studimi Master me bursë

Mundësi studimi Master me bursë

Afati i fundit i aplikimit: 28 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentë nga vendet në zhvillim dhe  bota e tretë Përfitimet: bursa mbulon 100%  tarifat për shkollim Aplikimet janë të hapura për zhvillimin e burimeve të zgjidhjeve master për vitin 2017. Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e nivelit master në Universitetin e Nottingham në Malajzi. Fondi i Bursave për Zhvillimin e Zgjidhjeve do të arrijë tek studentët të cilët kanë potencial për të bërë…

Read More

Studime me bursë në Australi

Studime me bursë në Australi

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Çfarë mbulon bursa: mbulimin e plotë të shkollimit, shpenzimet e jetesës dhe sigurimin shëndetësor Universiteti i Adelaide ofron Adelaide Scholarships International (ASI) për të tërhequr studentë të posaçëm pasuniversitarë me kualitet të lartë në fushat e fuqisë kërkimore në Universitetin e Adelaide për të mbështetur përpjekjet e saj kërkimore. Universiteti i Adelaide konsiderohet gjerësisht si një nga universitetet kryesore të Australisë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Skoci

Mundësi studimi me bursë në Skoci

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë Bursa ofron: £ 5,000, gjithashtu,  mbulon taksat e shkollimit Universiteti i St Andrews është i kënaqur të shpallë disponueshmërinë e bursës së argjendtë për studentët ndërkombëtarë. Qëllimi i kësaj bursë është të mbështesë studentët ndërkombëtarë për të ndjekur programin e themelimit. Universiteti i St Andrews është një universitet britanik i kërkimit shkencor në St Andrews,…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Oksford

Mundësi studimi me bursë në Oksford

Bursa e Skoll-it siguron fonde të plota plus një pagesë  për të përfunduar një MBA në Shkollën e Biznesit Saïd të Universitetit të Oksfordit. A po përdorni një qasje inovative për të trajtuar një nga sfidat më të mëdha shoqërore ose mjedisore në botë? Nëse po, ju mund të jeni student i ardhshëm! Për të aplikuar për bursën e Skollit ju së pari duhet të aplikoni dhe të pranoheni në programin MBA të shkollës Saïd…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Afati i fundit i aplikimit: 04 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Përfitimet: Pagesa prej 2,222 euro në vitin e parë, duke arritur në 2,840 euro në vitin e kaluar Instituti për Fizikë të Energjisë së Lartë të Universitetit të Amsterdamit ka kënaqësinë të shpallë hapjen e aplikimeve për studime PhD në projektin e Fizikës së Neutrinos me teleskopin neutrino të detit të thellë KM3NeT / ORCA. Këto studime janë të hapura për studentët…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë Përfitimet: mbulimi i plotë i shkollimit, shpenzimet e jetesës dhe sigurimi shëndetësor Universiteti i Adelaide ofron Adelaide Scholarships International (ASI) për të tërhequr studentë të nivelit të lartë pasuniversitar në fushat e fuqisë kërkimore në Universitetin e Adelaide për të mbështetur përpjekjet e saj kërkimore. Universiteti i Adelaide konsiderohet gjerësisht si një nga universitetet kryesore të Australisë dhe është universiteti i tretë…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: studentë vendas dhe ndërkombëtarë Çfarë ofrohet: Bursë e plotë PhD Universiteti Khazar me mbështetjen e seksionit SPE Azerbajxhan po ofron një bursë Ph.D. të plotë brenda Shkollës së Inxhinierisë dhe Shkencave të Aplikuara. Bursa është e hapur për studentët vendas dhe ndërkombëtarë. Universiteti Khazar i Azerbajxhanit, i cili përkthehet drejtpërdrejt si Universiteti Kaspik, është një universitet privat i vendosur në Baku, Azerbajxhan. Kriteret…

Read More
1 2 3 36