Bursë Postdoktorature në Belgjikë

Universiteti Ghent në Belgjikë ofron bursa postdoktorature 2-vjeçare në Departamentin e Psikologjisë Eksperimentale.

Pranohen aplikime për të interesuarit nga e gjithë bota, të cilët përmbushin kriteret.

Aplikuesit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Aplikuesit duhet të kenë diplomë doktorature në fushën e psikologjisë ose neuroshkencës në datën e fillimit. Individët me trajnime paraprake në analizën e rezonancës magnetike do të ishte avantazh. Aftësi në krijimin e programimit dhe analizës së të dhënave, si dhe dëshira për të mësuar, janë thelbësore.

Gjuha

Aplikantët, të cilët nuk kanë si gjuhë të parë anglishten, duhet të kenë dëshmi të aftësisë në të folur dhe shkruar në gjuhën angleze, në nivelin e kërkuar nga Universiteti.

Si të aplikoni?

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre, një letër motivuese ,dhe të paktën dy letra reference nga dy persona,  para 20 gushtit 2018. Data e fillimit e këtij programi postdoktorature është 1 tetor 2018.

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Afati i aplikimit është 19 gusht 2018.

Leave a Comment