Bursa të plota studimi në Pekin

Afati i fundit i aplikimit: 28 Shtator 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët midis moshës 18 dhe 29 vjeç
Çfarë ofrohet: Bursë e plotësisht e financuar

Schwarzman Scholars ka hapur aplikimet globale për grupin e tretë të liderëve të rinj. Programi shumë i përzgjedhur dhe i financuar plotësisht është i dizajnuar për të siguruar që gjenerata e ardhshme e udhëheqësve të biznesit, politikës dhe shoqërisë civile mund të shërbejë në mënyrë efektive si ura midis Kinës dhe pjesës tjetër të botës. Bursa synon të ndërtojë një grup kohor profesionalisht të larmishëm çdo vit dhe mirëpret studentë, të diplomuar dhe profesionistë të rinj deri në moshën 28 vjeçare të çdo shtetësie, të cilët janë të aftë në gjuhën angleze dhe kanë një diplomë universitare. Një Schwarzman Scholar duhet të demonstrojë potencial të jashtëzakonshëm të lidershipit, aftësinë për të parashikuar ndryshimet e paradigmave, kapacitetin e fortë intelektual dhe karakterin shembullor. Aplikuesit e kualifikuar nga çdo fushë janë të ftuar të aplikojnë.

Kriteret e aplikimit:

Diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar ose ekuivalent i tij;
Aplikantët të cilët aktualisht janë të regjistruar në programet universitare duhet të jenë në rrugën e duhur për të përfunduar me sukses të gjitha kërkesat e studimeve deri më 1 gusht 2018 para fillimit të orientimit. Nuk ka kërkesa për një fushë specifike të studimeve universitare;
Kandidatët duhet të jenë të paktën 18 vjeç, por jo 29 vjeç nga 1 gusht 2018;
Aftësi në gjuhën angleze.

Çfarë ofrohet:
Studentët e jashtëzakonshëm të zgjedhur për t’u bërë Schwarzman Scholars do të marrin një bursë të plotë. Do të përfshijë:

Tarifat e shkollimit;
Dhoma;
Udhëtimi në dhe nga Pekini në fillim dhe në fund të vitit akademik;
Një turne studimi në vend;
Librat dhe furnizimet e nevojshme për kurs;
Laptop Lenovo dhe smartphone;
Sigurim shëndetsor;
Një ndihmë personale prej $ 3,500.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment