Bursa të plota masteri në Belgjikë

Përshkrimi

Shkolla e Biznesit “Vlerick” në Belgjikë është duke ofruar bursa të plota për programin Master.

Shkolla e Biznesit Vlerick është shkollë e pavarur menaxhimi, themeluar në vitin 1953 nga profesori, politikani dhe sipërmarrësi Baron André Vlerick.

Kriteret

Bursa akademike e ekselencës

Për aplikantët që mund të demonstrojnë të dhëna të shkëlqyera akademike ose një GMAT ose GRE

Bursa Vlerick Spirit

Për aplikantët që tregojnë:

  • Sjellje sipërmarrësi
  • Qasje ndërkombëtare
  • Eksperiencë lidershipi

Bursa AIESEC/Best

Për aplikantët jo-belgë nga një nga organizatat partnere studentore AIESEC ose BEST.

Afati i aplikimit: 11 Shkurt 2018
Kush mund të aplikojë: qytetarë nga e gjithë bota
Përfitimi: Bursa të plota

Si të aplikoni

Ju aplikoni përmes VBAT (Vlerick Business Admissions Test)

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK

Leave a Comment