Bursa nga Universiteti i Cambridge në Angli

Bursat  akordohen nga Universiteti I Cambridge për aplikantët jashtë Britanisë së Madhe  për të ndjekur programe Master ose Doktoraturë të cfarëdolloj drejtimi në këtë universitet. Rreth 95 bursa ofrohen çdo vit.

Bursa mbulon të gjitha shpenzimet e studimit , tarifën e shkollimit, kostot e jetesës (£ 14 600 në vit) dhe të udhëtimit.

Ju duhet të aplikoni për bursën në të njëjtën kohë me aplikimin në programet e studimit në portalin online.

Afati: 7 Dhjetor 2016

Për më shumë informacione dhe aplikim, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare në këtë LINK

Leave a Comment