Bursa Masteri në Angli

Thirrja për aplikime për bursa Chevening për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar janë hapur.

Bursat Chevening u jepen individëve me potencial të demonstruar të lidershipit dhe me një përvojë të mirë akademike. Bursa ofron mbështetje të plotë financiare për të studiuar në çdo program Masteri në çdo universitet në Mbretërinë e Bashkuar, duke ju dhënë mundësinë për të pasur akses në një gamë të gjerë të përvojave ekskluzive akademike, profesionale dhe kulturore.

Aplikantët janë të lirë të zgjedhin nga 12,000 programe Masteri në 150 institucione të ndryshme të arsimit të lartë.

Afati i aplikimeve është më 6 Nëntor 2018.

Aplikimet duhet të dërgohen përmes kësaj adrese: www.chevening.org/apply.

Për të mësuar më shumë rreth kritereve dhe procedures së aplikimit klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment