Bursa Master dhe Kurse verore në Gjermani/ Sesion informues në Tiranë

+++ Sesion informues rreth mundesive te aplikimit per Bursa Master dhe Kurse Verore ne Gjermani nga DAAD! +++

Kur? Te enjten me date 07.06.2018 ne oren 13:30
Ku? Fakulteti Ekonomik ( Salla Gjermane)

 

Image may contain: 3 people, text

Leave a Comment