Panairi Work & Study 2016 në Tiranë

Panairi Work & Study 2016 në Tiranë

Edicioni VII i Panairit Work & Study 2016 Në datat 28-29-30 Shtator 2016, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sporteve, Bashkia e Tiranë, si tre partnere të qëndrueshme në fushën e arsimit dhe punësimit, Ju ftojnë të merrni pjesë në të vetmin eveniment i cili shpalos ofertën më të mirë të punësimit dhe studimit. Në këtë panair përveç ekspozimeve të Enteve dhe Kompanive më të mëdha…

Read More

Apliko si vullnetar në maratonën e Tiranës

Apliko si vullnetar  në maratonën e Tiranës

“Maratona e Tiranës”  zhvillohet në datën 09 Tetor 2016, me disa kategori;  nxënësit e gjimnazeve të Tiranës paraplegjikët  çdo qytetar shqiptar dhe të huaj. Për organizimin e këtij eventi, përveç partnerëve si organizmat zyrtare dhe sponsorave, do të ketë gjithashtu nevojën për bashkëpunim me vullnetarë, të cilët  do të jenë rreth 300 persona, kryesisht të rinj. Secili prej  vullnetarëve do të trajnohet më herët dhe në fund do të shpërblehet me një çertifikatë mirënjohjeje. Për…

Read More

Bursa për studime master dhe doktoraturë ,Irlandë

Bursa për studime master dhe doktoraturë ,Irlandë

Çdo vit qeveria e Irlandës akordon bursa për studentët e huaj me qëllim të mbështes kandidatët e kualifikuar për të kryer kërkim shkencor në nivel master ose doktoraturë. Bursa akordohet për çdo  disiplinë apo program studimi në institucionet e arsimit të lartë në Irlandë. Bursa: Vlera totale e bursës së akorduar është deri në një maksimum prej 24 000 €  në një vit studimi, ku përfshin : -Pagesë 16 000 € në vit -Mbulim të…

Read More

Bursa studimi në Universitetin e Oxford-it, Angli

Bursa studimi në Universitetin e Oxford-it, Angli

Afati i aplikimit: 20 Janar 2017 Numri i bursave: 12 Vendodhja: Angli Universiteti i Oxford hap aplikimet për burast   Oxford-Weidenfeld  , Hoffmann Scholarships dhe Leadership Programme  për studentët  ndërkombëtarë. Bursat janë të vlefshme për të ndjekur programe studimi full-time. Bursa do të mbulojë 100% të tarifës së shkollimit dhe një grant për shpenzimet e jetesës (të paktën £14.296) Aplikimi: Kanditatët duhet të aplikojnë për një program full –time studimi. Kandidatët duhet të kenë si qëllim kthimin…

Read More

Shkollë Verore për studentë ndërkombëtarë në Kaliforni

Shkollë Verore për studentë ndërkombëtarë në Kaliforni

Liderët e rinj në të gjithë botën ftohen të aplikojnë per  Hansen Summer Institute. Programi zhvillohet në periudhën 30 Qershor  – 25 Korrik 2017 , në Universitetin e San Diegos të Lidershipit dhe Shkencave të Edukimit,University of San Diego School of Leadership and Education Sciences(SOLES). Rreth programit Qëllimi kryesor i programit është krijimi i një komuniteti ndërkombëtar  me shkollar të rinj , të cilët do të përdorin eksperiencën e tyre verore si bazë për krijimin…

Read More
1 3 4 5