Praktikë në departamentin e auditit PwC Albania and Kosovo

Praktikë në departamentin e auditit PwC Albania and Kosovo

Afati i aplikimit : 16 Tetor Je student i sapo diplomuar ose diplomohesh këtë vit ? Bashkohu stafit të PwC  i cili ofron mjedis ndërkombëtar  dhe mundësi zhvillimi. Kërkesat për aplikim Student/e në vitin e fundit ose i/e sapodiplomuar në Financë , Kontabilitet ose Ekonomiks. I interesuar për një karrierë në auditim Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze Aftësi të mira komunikuese Njohuri shumë të mira të kompjuterit Vendodhja: Prishtinë Për më shumë informacione…

Read More

Bursa Doktorature në Universitetin e Bazelit , Zvicër

Bursa Doktorature në Universitetin e Bazelit , Zvicër

Bursat ofrohen për studentët ndërkombëtarë të cilët janë të interesuar në kërkimin shkencor. Bursat janë të vlefshme për zhvillimin e doktoraturës në fushat e studimit të prezantuara nga Shkolla e Historisë së Bazel-it. Vlera një vjeçare e grantit është CHF 30 000 dhe paguhet në dy pjesë. Aplikantët duhet të paraqesin një diplomë Master në Histori. Aplikimi bëhet online dhe në vijimësi dokumentet e mëposhtme dërgohen tek koordinatori  Dr. Roberto Sala (roberto.sala@unibas.ch) Letër motivimi CV…

Read More

Vend i lirë pune: Asistent/e

Vend i lirë pune: Asistent/e

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë  kërkon asistent/e për aktivitetin “Ditët e kujtesës: Kujtesa si një mision” që do të mbahet në Tiranë në datat 24-28 tetor. Kriteret: Njohës/e shumë e mirë e gjuhës angleze Aftësi të mira të punuarit në grup Aftësi të mira të menaxhimit të kohës Aftësi të mira të punës organizative Të jetë i/e shkathët dhe e përgjegjshme Të jetë në gjendje të ofrojë raport përmbledhës të punës Të jetë fleksibël me…

Read More

Praktikë në departamentin e Auditit , Deloitte Albania

Praktikë në departamentin e Auditit , Deloitte Albania

Afati i aplikimit : 15 tetor Deloitte Albania është duke kërkuar profesionistë të rinj që duan të zhvillohen në një firmë ndërkombëtare. Karriera në  departamentin  e Auditit është një nyje kryesore në zinxhirin raportues financiar, duke të vendosur në pozicionin e një këshilluesi të besueshëm për biznesin në një vend. Detyrat e praktikantit : Përgjegjës për të kuptuar qasjen e auditit në Deloitte, metodat dhe mjetet. Vendosjen e marrdhënieve të punës me personelin e klientit….

Read More

2 muaj në Vienë për të rritur Startup-in tuaj

2 muaj në Vienë  për të rritur Startup-in tuaj

Vienna Business Agency është duke kërkuar për sipërmarrës dhe themelues  të cilët duan të zhvillojnë startup-et e tyre në Austri ,Gjermani , Zvicër dhe të gatshëm të shpenzojnë 2 muaj në Vienë me të gjitha kostot e mbuluara (udhëtimi , akomodimi, Pioneers Festival, konsultat dhe workshop). Programi zhvillohet ne muajin Maj dhe Qershor 2017. Kjo mundësi u ofrohet 6 startup-eve premtuese (numri mund të variojë nga përzgjedhja e organizatorëve) Paketa përfshin: Kostot e udhëtimit drejt…

Read More

Praktikë online nga Forumi për Europën Qendrore dhe Juglindore,Gjermani

Praktikë online nga Forumi për Europën Qendrore dhe Juglindore,Gjermani

Organizata jo-fitimprurëse FOMOSO promovon informimin e opinionit rreth Europës Qendrore dhe Juglindore në komunitetin gjerman-folës. FOMSO ofron mundësi praktike për studentët. Përzgjedhja: Praktikantët duhet të kenë mbaruar  të paktën dy semestra studimi dhe të kenë interes në kuptimin politik rreth Europës Qendrore dhe Juglindore. Aftësi shumë të mira në të shkruar në Anglisht dhe Gjermanisht Interes në Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun Aftësi organizuese dhe  analitike. Përfitimet: Kohëzgjatja e kontratës është 3 deri në 6…

Read More

Bursa nga Universiteti i Cambridge në Angli

Bursa nga Universiteti i Cambridge në Angli

Bursat  akordohen nga Universiteti I Cambridge për aplikantët jashtë Britanisë së Madhe  për të ndjekur programe Master ose Doktoraturë të cfarëdolloj drejtimi në këtë universitet. Rreth 95 bursa ofrohen çdo vit. Bursa mbulon të gjitha shpenzimet e studimit , tarifën e shkollimit, kostot e jetesës (£ 14 600 në vit) dhe të udhëtimit. Ju duhet të aplikoni për bursën në të njëjtën kohë me aplikimin në programet e studimit në portalin online. Afati: 7 Dhjetor…

Read More

Trajnim ndërkombëtar në Gjirokastër,Prishtinë dhe Goražde

Trajnim ndërkombëtar në Gjirokastër,Prishtinë dhe Goražde

Këtë vjeshtë , fondacioni Trashgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) në Shqipëri , Bosnje Hercegovinë dhe Kosovë organizon një trajnim në parapërgatitjen  për fatkeqësitë dhe menaxhimin e riskut, si dhe ndihmën e parë për trashgiminë kulturore pas fatkeqësive. Trajnimi 3-javor do të zhvillohet në tre qytete: Goražde, Bosnje & Herzegovina, Prishtina, Kosovë, Gjirokastra, Shqipëri Qëllimi i trajniit është që profesionistët e trashgimisë të fitojnë aftësi praktike në mbrojtjen e koleksioneve të muzeve dhe siteve historike në…

Read More

Bursa YES për gjimnazistët shqiptarë: Studio dhe jeto në familje amerikane për një vit

Bursa YES për gjimnazistët shqiptarë: Studio dhe jeto në familje amerikane për një vit

Jeni gati për të jetuar një vit në Amerikë? Për të mësuar për kulturën amerikane? Për të treguar për kulturën e vendit tuaj? Për të pasur një eksperiencë të paharrueshme? Aplikoni në programin YES! YES – Youth Exchange and Study ështënjë program pa pagesë që siguron bursa studimi për nxënësit e shkollave të mesme nga vendet YES për të kaluar deri në një vit akademik (2017-2018) në Shtetet e Bashkuara, duke jetuar me familje amerikane…

Read More

Bursa masteri nga Universiteti i Luzanës, Zvicër

Bursa masteri nga Universiteti i Luzanës, Zvicër

Universiteti i Luzanës ofron 10 bursa masteri UNIL të vlefshme për studentët e huaj për semestrin vjeshtë 2017 dhe pranverë 2018. Ky universitet është themeluar në 1890 dhe sot ka 13,500 studentë. Bursa: Vlera e grantit është CHF 1600 në muaj nga 15 shtatori deri në 15 korrik. Aplikuesit: Kandidatët duhet te kenë një diplomë Bachelor. Kandidatët duhet të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze të demonstruara në letrën e motivimit dhe një nga…

Read More
1 2 3 4 5