Thirrje për pjesëmarrje në projektin “Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2016

Thirrje për pjesëmarrje në projektin “Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2016

Fondacioni “Friedrich Ebert” që prej vitit 2010 zhvillon projektin “Loja Simuluese mbi Politikën Vendore,- Pa Rini nuk ka Shtet!”. Ky projekt është aplikuar në (35) njësi të qeverisjes vendore (Bashki dhe ish-Komuna) dhe deri tani janë trajnuar mbi 1200  të rinj. Loja simuluese është një nga projektet më të suksesshme për të rinjtë. Në vazhdimësi të kësaj ideje Fondacioni “Friedrich Ebert“ organizon projektin e tretë“Pushteti Vendor ka Nevojë për Rininë” 2016. Ky projekt ka për…

Read More

Bursa Women Techmaker Scholars Programm 2017-2018

Bursa Women Techmaker  Scholars Programm 2017-2018

Afati : 1 Dhjetor 2016 Programi përfshin : Një bursë studimi , bazuar në performancën akademike , lidershipin dhe impaktin në komunitetin e femrave në teknologji. Kjo bursë ka vlerë 7000€ për vitin akademik 2017-2018 Mundësi për të vendosur kontakte me mentor nga Google duke u përfshirë në trajnime dhe workshop për zhvillimin personal dhe professional. Të gjithë përfituesit e programit do të ftohen të ndjekin eventin e përvitshëm Women Techmakers Scholars Retreat në verën…

Read More

Mundësi praktike nga Qendra Europiane

Mundësi praktike nga  Qendra Europiane

Qendra Europiane është duke kërkuar praktikant/e. Programi i Praktikës ofrohet për një periudhë 3 deri në 6 mujore. Ai synon të përgatisë studentët e rinj për të punuar në mënyrë profesionale, duke kontribuar në konsolidimin e shtetit të së drejtës dhe integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian. Detyrat kryesore që një praktikant/e do kryejë janë si më poshtë: – Të marrë pjesë në aktivitetet që kanë në fokus temat që lidhen drejtpërdrejt me shtetin e…

Read More

Kurs online falas nga Universiteti i Virxhinias

Kurs online falas nga Universiteti i Virxhinias

Universiteti i Vixhinias po ofron një kurs online falas në Personal Branding. Në këtë kurs studentët do të mësojnë çfarë është personal branding dhe si t’a zhvillojmë brandin personal. Kursi fillon në 24 Tetor dhe zgjat 6 javë. Kërkohet një angazhim prej 3-5 orë në javë. Gjuha në të cilën do të zhvillohet kursi është anglisht dhe pjesëmarrja është falas. Si të regjistrohesh: Shko në website-n e Coursera duke klikuar këtë link Krijo një llogari…

Read More

Konkurs nga Qendra e Informimit të BE-së në Tiranë

Konkurs nga Qendra e Informimit të BE-së në Tiranë

A jeni student i arteve pamore, ose një ri i talentuar në këtë fushë? Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e brandimit të zyrave të Qendrës së Informimit të BE-së në Tiranë dhe krijimin e një vepre arti në mjediset e jashtme të qendrës, pranë Pallati i Kongreseve. Hyrja, holli dhe salla e konferencave janë mjediset që do të brandohen. Qendra e Informimit e BE-së…

Read More

Trajnim “Të rinjtë aktivë Europian”

Trajnim “Të rinjtë aktivë Europian”

Kërkohen pjesmarrës nga Shqipëria për trajnimin e titulluar “Young Active Europeans” në datat 13-20 Nentor 2016, në Topola ,Serbi. Pjesmarrësit duhet të jenë njohës të mirë të gjuhës angleze. 100% e ushqimit dhe fjetjes janë të mbuluara nga organizatorët. Ndërsa rimbursimi i udhëtimit do të bëhet sipas guidës së re të Erasmus +. Metodologjia bazë e aktivitetit do të jetë ajo e Edukimit jo-formal. Pjesemarrësit e interesuar, të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në erasmus@unique-je.org…

Read More

Bursa për studentët e universiteteve publike në Shqipëri

Bursa për studentët e universiteteve publike në Shqipëri

Afati i aplikimit : 15 TETOR 2016. University World Service (WUS) promovon me 50 bursa studentët shqiptarë të universiteteve shtetërore Shqiptare për të studiuar në Shqipëri. Bursa ka ofrohet për studentët që janë në fund të studimeve (përfundimi i pritur i studimeve viti 2018). Preferohen aplikantë me rezultate të larta dhe të ardhura të ulta. Përveç një burse mujore prej 250,00 €, studentët apo ata që janë në fillimet e karrieres do të përfitojnë këshillime…

Read More

Vullnetarë për projektin “Korrupsioni në Arsimin e Lartë”

Vullnetarë për projektin “Korrupsioni në Arsimin e Lartë”

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane është duke kërkuar vullnetarë nga fakulteti i Gazetarisë dhe Universiteti i Arteve (pikturë) dhe një grafik dizanjer për t’u bërë pjesë e projektit “Korrupsioni në Arsimin e Lartë” duke filluar që nga muaji Nëntor 2016. Përkatësisht, jemi duke kërkuar tre vullnëtarë nga fakulteti i Gazetarisë, tre vullnetarë nga Universiteti I Arteve në degën pikturë dhe një grafik dizanjer. Të gjithë të interesuarit janë të lutur të dërgojnë një e-mail e…

Read More

Hack Day Albania 2016

Hack Day Albania 2016

Në kuadër të Tetorit, Muajit të Ndërgjegjësimit për Sigurinë Kibernetike dhe#EUCodeWeek, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT)  organizojne: #HackDayAlbania2016 26 – 28 Tetor Dëshiron të sfidosh veten? Dëshiron te takosh njerëz të apasionunar të kësaj fushe? Eja në #HackDayAlbania2016 dhe testo aftësitë e tua. Dita I: BOOTCAMP- Bring your own device! Ora 15:00-18:00 Dita II: Testoni veten në zbulimin e vulnerabiliteteve! Ora 09:00-18:00 Juria dhe çmimet surprizë…Aplikacionet për t’u thyer gjithashtu. Dita III: Ndarja e…

Read More

Praktiko gjuhët e huaja falas në Qendrën Rinore të Tiranës

Praktiko gjuhët e huaja falas në Qendrën Rinore të Tiranës

Multi-Languages Cafe’ rikthehet sërish për të gjithë ata persona të cilët gjuhët i kanë pjesë të pasionit të tyre. Multi-Languages Cafe’ është një hapësirë miqësie e ngrohtë që u jep mundësi të gjithëve të praktikojnë gjuhët e tyre të preferuara. Anglisht, Italisht, Frengjisht, Gjermanisht, Spanjisht, Greqisht, Rusisht, Turqisht, Arabisht apo Shqip. Të gjitha këto janë të organizuara në tavolina që gjithkush mund t’i ndjekë. Multi-Languages Cafe’  organizohet çdo të  hënë në orën 17:00,  në hapësirën e…

Read More
1 2 3 4 5